Υπάρχει μια λαϊκή ρήση πως «Τα καλά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκάλια!». Εμείς πιστεύουμε πως… μπαίνουν σε κάψουλες, αφού τα αρώματα που απελευθερώνονται κατά την εκχύλιση του καφέ, είναι τόσο δυνατά που θα σε ταξιδέψουν όπου μπορείς να φανταστείς!

Αν είσαι ένας/μια από αυτούς που θέλουν ένα γρήγορο και εύκολο καφεδάκι το πρωί στο σπίτι ή το απόγευμα στο γραφείο τους, τότε ήρθε η ώρα να γνωρίσεις τις νέες κάψουλες του HeyBox για την απόλυτη απόλαυση του καφέ στο σπίτι!

HeyBox: μικρές δόσεις ευτυχίας με τις νέες κάψουλες Espresso cafe

Οι κάψουλες καφέ Happiness είναι σαν μικρές δόσεις ευτυχίας μέσα στην ημέρα σου! Είναι ιδανικές για εσένα που έχεις καλλιτεχνικές ανησυχίες, πάθος για τα ταξίδια, και αγάπη για τον ποιοτικό και γρήγορο καφέ στο σπίτι ή στην δουλειά!

Αν έχεις κάποιο από αυτά τα χαρακτηριστικά και θες να απολαμβάνεις ένα αρωματικό, κρεμώδες espressάκι το χειμώνα ή έναν μοναδικό freddo το καλοκαίρι, τότε πρέπει οπωσδήποτε να τις δοκιμάσεις!

Xαρακτηριστικά:
100% Arabica
Προέλευση: Βραζιλία, Αιθιοπία, Γουατεμάλα
Mεσαίο καβούρδισμα
Γευστικό Προφίλ: Αρωματικός καφές με ελαφριά οξύτητα και νότες από κακάο.

Tα βήματα είναι τόσο απλά!
– Βάζεις την κάψουλα σε μηχανή τύπου Nespresso®.
– Πατάς το κουμπί. Δημιουργείς τον καφέ σου ως Ristretto(25ml) ή ως Espresso (40ml).
– Απολαμβάνεις, κερδίζοντας χρόνο!

*Η Nespresso είναι εμπορικό σήμα της Societe des Produits Nestle S.A. Ούτε η εταιρεία ούτε οι θυγατρικές της συνδέονται με το HeyBox.

Μείνετε συντονισμένοι γιατί έρχονται συνταγές για espresso με τις νέες μας κάψουλες!

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

FEATURED ARTICLES