Η Bilie Eilish, το παιδί θαύμα που κατάφερε στα 16 της χρόνια να μαγέψει το κοινό παγκοσμίως, αποκαλύπτει τον πραγματικό της εαυτό και μιλάει ανοικτά, χωρίς να μασάει τα λόγια της γιατί είναι πιο χαρούμενη από ποτέ.

Η Bilie Eilish αποκαλύπτει τον πραγματικό της εαυτό και είναι πιο χαρούμενη από ποτέ

Η διάσημη τραγουδίστρια ετοιμάζει το νέο της άλμπουμ “Happier than ever” για τον Ιούλιο, ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσει σε single το πρώτο της τραγούδι με τίτλο “Your Power”. Το τραγούδι απευθύνεται σε αυτούς που χρησιμοποιούν την θέση τους για να παρενοχλήσουν ή να κακοποιήσουν σεξουαλικά τις γυναίκες. Με την ευκαιρία αυτή, η Bilie Elish φωτογραφήθηκε και παραχώρησε συνέντευξη στην Vogue. Η εικόνα όμως της νεαρής τραγουδίστριας, δεν θυμίζει σε τίποτα την teenager με τα μαύρα πράσινα μαλλιά και τα φαρδιά ρούχα.

Η Bilie Eilish αποκαλύπτει τον πραγματικό της εαυτό και είναι πιο χαρούμενη από ποτέ

Ξανθά μαλλιά και κορσέδες που διαγράφουν τις καμπύλες παρουσιάζουν την θηλυκή πλευρά της 19χρονης πλέον  Bilie Elish. Επιτέλους “πέταξε” την περούκα, που όπως δήλωσε δεν άντεχε να φορά ούτε μια μέρα παραπάνω και ανέδειξε το σώμα της, το οποίο τόσο καιρό έκρυβε. Αιτία για αυτή τη μεταμόρφωση είναι ότι πλέον έχει τη δύναμη να αντιμετωπίσει όλους αυτούς που την προσέβαλαν με τα σχόλιά τους για την πληθωρική σιλουέτα της. Η ίδια αποκαλύπτει ότι το σώμα της ήταν ο κύριος λόγος κατάθλιψης όταν ήταν μικρή. Το κοινό αντέδρασε αρνητικά σε αυτή την αλλαγή, επικρίνοντάς την γιατί διάλεξε να φορέσει κορσέ. Η ίδια όμως απάντησε ότι θέλει πλέον να κάνει ότι της αρέσει, ότι την κάνει πραγματικά ευτυχισμένη και το ίδιο προτρέπει να κάνουν όλοι.

Η Bilie Eilish αποκαλύπτει τον πραγματικό της εαυτό και είναι πιο χαρούμενη από ποτέ

Η Bilie Eilish έχει αποδείξει ότι ο κόσμος την αγαπάει για το ταλέντο της, την φωνή της και τα τραγούδια της. Πάντα αποτελούσε πρότυπο του body positivity και με αυτή τη νέα της αλλαγή υποστηρίζει ακριβώς αυτό. Να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου και να μην περιορίζεσαι από την εξωτερική σου εμφάνιση.

 

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

FEATURED ARTICLES