Με βαθύ σεβασμό στις ρίζες και την ιστορία του Ελληνικού πολιτισμού η CARLO DALI δημιούργησε μία συλλεκτική σειρά αρωμάτων και ρολογιών με υψηλές προδιαγραφές κατασκευής και τεχνολογία που συμβαδίζουν με τις τάσεις της μόδας αλλά και της παράδοσης.

Με έμπνευση από άχρονες μνήμες, σύμβολα και μνημεία που αντιστέκονται στον ανηλεή χρόνο άφθαρτα έως σήμερα και αποτελούν ιερό διακύβευμα του αγώνα για την ελευθερία και την εθνική μας ταυτότητα, τα ρολόγια και τα αρώματα της σειράς GREECE 2021, σχεδιάστηκαν και κυκλοφορούν σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων.

Η CARLO DALI τιμά τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Ήδη λάτρεις του Ελληνικού πολιτισμού και της CARLO DALI από όλον τον κόσμο, έχουν αγοράσει και λατρέψει τη σειρά GREECE 2021, φορούν περήφανα την κληρονομιά και τον μύθο της χώρας που δίνει πρώτη τα φώτα της στην ανθρωπότητα.

Η CARLODALI με έδρα το Λονδίνο κατακτά τον κόσμο με παραρτήματα σε Παρίσι, Μιλάνο, Νέα Υόρκη, Ντουμπάι, Αθήνα και με τοποθετήσεις σε πολυτελή ξενοδοχεία, διεθνή πολυκαταστήματα και concept boutiques, στοχεύει να ικανοποιεί όλο και περισσότερο το καταναλωτικό της κοινό.

Με μία φωτογράφιση ύμνο στο ελληνικό φως, την Πολιτιστική και Ιστορική Κληρονομιά της Ελλάδας, πηγή ζωής διαχρονικού θαυμασμού ανά τον κόσμο, η CARLO DALI  με τη σειρά GREECE 2021 πρωτοστατεί με δύναμη ψυχής και αποτυπώνει με σύγχρονο εικαστικό τρόπο το μήνυμα ελευθερίας για την επιστροφή στην πολυπόθητη ευμετάβλητη κανονικότητα που τόσο επιθυμούμε.

Η CARLO DALI τιμά τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Εξερευνήστε τα 12 νέα αρώματα της συλλογής σε υπέροχο λευκό μπουκάλι, με αρωματικές νότες που θυμίζουν Ελλάδα, τολμηρά και αισθησιακά με μια εκρηκτική αίσθηση ελευθερίας που προσδίδει έναν απόλυτα σέξι και σαγηνευτικό χαρακτήρα χωρίς φύλλο. Μια οσφρητική εμπειρία που κρύβεται σε μυστικές συνταγές και τις αρωματικές αντιθέσεις μεταξύ τολμηρού αισθησιασμού και παιχνιδιάρικου χαμόγελου.

Με τη διακριτική πολυτέλεια της CARLO DALI ανά χείρας, τα ρολόγια GREECE 2021, οι μοναδικοί χρονογράφοι της συλλεκτικής αυτής σειράς, με χρώματα από την θάλασσα και τη στεριά της Ελλάδας, θα σας μαγνητίσουν με την πρώτη ματιά. Διαθέτουν άριστη τεχνολογία και την μοναδική 20ετή εγγύηση παγκοσμίως.

Η CARLO DALI τιμά τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Η CARLO DALI  με τη σειρά GREECE 2021 στοχεύει να γίνει ο καλύτερος πρεσβευτής για την ανάδειξη και προβολή της Ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς και του Τουρισμού σε όλη την υφήλιο, προσβλέποντας σε μία συνεργασία με τους αρμόδιους ελληνικούς φορείς.

Δείτε τη συλλογή CARLO DALI  GREECE 2021 στο www.CarloDali.com

τηλ: 210 98 888 90

UK ADDRESS: Lynton House, Bloomsbury, 7-12 Tavistock Square, London WC1H 9BQ , T. (+44) 2081 44 7776, Email: info@CarloDali.com

GREECE ADDRESS: Poseidonos Avenue 1, 17455 Athens, Alimos, T. (+30) 210 98 888 90, Email: info@CarloDali.gr

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

FEATURED ARTICLES