Την Τρίτη 22/09 οι παίκτες είπαν τη γνώμη τους για τους συμπαίκτες τους.

Ποιος είναι ο δικός σας αγαπημένος παίκτης;

 

Ψηφίστε τους αγαπημένους σας και αυτούς της κάθε δοκιμασίας στο (https://jovannaswishchannel.org/mykonos-secret-voting/) και κερδίστε πλούσια δώρα!

Την Τετάρτη 23/09 οι παίκτες, μετά από μια δύσκολη εβδομάδα δοκιμασιών, βγαίνουν να διασκεδάσουν όπου θα συναντήσουν τον Γιάννη Γαλάτη και θα χορέψουν μέχρι το πρωί.

Την Πέμπτη 24/09 θα δούμε την δοκιμασία πιατέλα με φρούτα.
Μία πιατέλα με φρούτα για τον καλύτερο πελάτη του μαγαζιού πρέπει να φτιάξουν οι παίκτες μας. Δείτε τις φρουτο-δημιουργίες τους και ψηφίστε αυτή που σας άρεσε καθώς και τον παίκτη που σας άρεσε πιο πολύ στο (https://jovannaswishchannel.org/mykonos-secret-voting/) και κερδίστε πλούσια δώρα!

Την Παρασκευή 25/09 σειρά έχει η δοκιμασία βατραχοπέδιλα.

Οι παίκτες φτάνουν με φουσκωτό από το Super Paradise και φοράνε βατραχοπέδιλα!
Έχετε σκεφτεί να τρέξετε ποτέ με βατραχοπέδιλα; Η δική μας ομάδα το σκέφτηκε, το έδωσε σαν δοκιμασία στους παίκτες, και εκείνοι το επέλεξαν νομίζοντας ότι είναι κάτι πολύ εύκολο .. δεν είναι και τόσο!
Έχει πολύ γούστο αυτή η δοκιμασία! Παρακολουθήστε την και ψηφίστε αυτόν που σας έκανε να γελάσετε περισσότερο στο (https://jovannaswishchannel.org/mykonos-secret-voting/) και κερδίστε πλούσια δώρα!

Το Σάββατο 26/09 η δοκιμασία ονομάζεται λάτιν χορός!

Ο Ραμίρο από τη Αργεντινή γίνεται δάσκαλος λάτιν χορών και μας δείχνει πως να χορέψουμε. Οι παίκτες γίνονται ζευγάρια και βάζουν φωτιά στη πίστα.
Ποιο ζευγάρι έχει το καλύτερο στυλ και σας άρεσε;
Ψηφίζετε τους αγαπημένους σας της κάθε δοκιμασίας στο (https://jovannaswishchannel.org/mykonos-secret-voting/) και κερδίστε πλούσια δώρα!

Την Κυριακή 27/09, ο κριτής και επαγγελματίας ναυαγοσώστης ανακοινώνει τον νικητή της δοκιμασίας της προηγούμενης εβδομάδας!
Και μην ξεχνάτε συνεχίζετε να ψηφίζετε τους αγαπημένους σας παίκτες για κάθε δοκιμασίας στο (https://jovannaswishchannel.org/mykonos-secret-voting/) και κερδίστε πλούσια δώρα!

 

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

Vesper Stylish - To Trench Coat

•••
Μύρισε Άνοιξη και ο καιρός θα κάνει τα καμώματά του. Μια ζέστη, μια κρύο, μια βροχή! Ξεκινάς το πρωί για την δουλειά και δεν ξέρεις τι θα συ...