Πολλές φορές τα παραμελούμε. Ίσως επειδή δεν έχουμε φανταστεί, πως ένας μικρός χώρος, όπως το μπαλκόνι μας, μπορεί να διαμορφωθεί σε ένα μικρό όμορφο καταφύγιο, στον προσωπικό μας χώρο χαλάρωσης και επαφής με τον αέρα εκτός σπιτιού.

Ιδιαίτερα στα σπίτια ή στα διαμερίσματα που δεν διαθέτουν κήπο, τα μπαλκόνια αποτελούν τον μόνο ενδιάμεσο χώρο με το εξωτερικό περιβάλλον τα οποία μπορούμε να επιμεληθούμε με πολύ εύκολο και απλό τρόπο.

Στην ουσία αυτό που μπορούμε είναι να δημιουργήσουμε μικρές cozy γωνιές, δίνοντας τους χαρακτήρα με το προσωπικό μας γούστο.

Οι γωνιές αυτές θα διαδραματίσουν τον ρόλο ενός χώρου χαλάρωσης, ιδανικό για διάβασμα, πρωινό, καφέ ακόμα και τον συνδυασμό του με τηλεργασία από το λάπτοπ μας, κάτι που εγγυημένα θα την κάνει πολύ περισσότερο ελκυστική.

https://www.instagram.com/p/CBgGPE5DG96/

Άλλη μία ιδέα που θα προσθέσει πόντους στην χαλάρωση αλλά και στην καλαισθησία είναι το να χρησιμοποιήσετε μια κούνα ή μια κουνιστή καρέκλα για να διαμορφώσετε ένα μικρό ή μεγαλύτερο καθιστικό, ανάλογα με τον χώρο που διαθέτετε.

https://www.instagram.com/p/CBjCy8bFYdl/

Θα λέγαμε πως μια πολύ ενδιαφέρουσα προσθήκη σε αυτή την περίπτωση είναι τα μαξιλάρια. Τάση σε αυτά είναι τα τροπικά patterns  καθώς και ενδιαφέροντα γραμμικά σχέδια.

https://www.instagram.com/p/CBi7ld7BBsX/

Μια ακόμη λέξη κλειδί για να διαμορφώσετε το μπαλκόνι σας είναι φυσικά τα φυτά!

Ποτέ δεν είναι αρκετά. Διαλέξτε εκείνα που σας αρέσουν και μάθετε να τα φροντίζετε όπου και αν βρίσκονται.

https://www.instagram.com/p/CBkdZhQj8K3/

Επιστρατεύστε κάθε είδους γλάστρα και γλαστράκια, ζαρντινιέρες ακόμα και καφάσια για να τα τοποθετήσετε.

Επιπλέον συνδυάστε τα με άλλα διακοσμητικά στοιχεία τα οποία θεωρείτε ότι τους ταιριάζουν.

https://www.instagram.com/p/CBjOxJFA4X2/

 

https://www.instagram.com/p/CBjJhjvncLY/

Το πόσο μικρό μπορεί να είναι το μπαλκόνι σας στην ουσία δεν είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να σας περιορίσει από το να φτιάξετε έναν ονειρεμένο χώρο.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγη φαντασία και μερικές καλές ιδέες.

Όταν πια καταφέρετε να δημιουργήσετε το μπαλκόνι των ονείρων σας, απολαύστε εκεί και το ηλιοβασίλεμα αλλά και τις βραδινές ώρες φροντίζοντας να έχετε φαναράκια, μία ή περισσότερες σειρές από λαμπάκια καθώς και κεράκια.

https://www.instagram.com/p/CBfYJH_giDF/

 

https://www.instagram.com/p/CBgLv3QnKFJ/

 

Είστε έτοιμες να δημιουργήσετε αναμνήσεις στο νέο αγαπημένο σας χώρο;

Καλή σας απόλαυση!

 

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS