Η Δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα, απεικονίζεται ευδιάθετη και χαμογελαστή στο επίσημο πορτρέτο που δόθηκε στο φως της δημοσιότητας, παγκοσμίως, από το Παλάτι την Κυριακή 17 Ιουλίου, ανήμερα του εορτασμού των 75ων γενεθλίων της.

Στη φωτογραφία, η μελλοντική Queen Consort κάθεται χαλαρή στο τραπέζι του κήπου, στο Ray Mill House του Wiltshire, έχοντας μπροστά της ένα μπολ με ροδάκινα -είναι ένα από τα πιο αγαπημένα επιδόρπια της Δούκισσας- και το εμβληματικό, χειροποίητο φλιτζάνι τσαγιού Kyma, σε μπλε απόχρωση από τη hand-painted συλλογή της Ελληνίδας σχεδιάστριας Themis Z.

Καμίλα, Δούκισσα της Κορνουάλης: το επίσημο πορτρέτο για 75α γενέθλιά της φέρει έντονα το ελληνικό στοιχείο

Η σύζυγός του πρίγκιπα Καρόλου, Καμίλα, δέχτηκε θερμές ευχές από το Παλάτι, το οποίο έδωσε στην κυκλοφορία την φωτογραφία που ακολουθεί, με τα διεθνή μέσα να μεταδίδουν την είδηση σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Ιδιαίτερες αναφορές στον εορτασμό έκαναν το BBC και το CNN.

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια Θέμις Ζουγανέλη (Themis Z.) με μια λιτή ανακοίνωσή της ευχαρίστησε την Δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα, για την επιλογή του χειροποίητου σετ τσαγιού της συλλογής Kyma.

«Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο περήφανοι ως ελληνική επωνυμία, για την επιλογή της Δούκισσας της Κουρνουάλης, Καμίλα, του χειροποίητου σετ τσαγιού της συλλογή μας Kyma και να αποτελέσουμε μέρος μια εμβληματικής εικόνας που θα μείνει για πάντα στη Βασιλική Ιστορία».

Η συλλογή Kyma

Συμμετρική, αρμονική και ήρεμη αλλά συγχρόνως ζωντανή, η συλλογή επιτραπέζιων σκευών Kyma της διεθνούς φήμης σχεδιάστριας Θέμις Ζουγανέλη, κρατά τα δυνατά χαρακτηριστικά του ελληνικού Αιγαίου. Σε γήινα καφέ χρώματα ή στις μπλε αποχρώσεις της θάλασσας και του ουρανού, αυτή η συλλογή γίνεται το ιδανικό σερβίτσιο που φέρνει στο μυαλό ελληνικές, καλοκαιρινές αναμνήσεις, ενώ παράλληλα δημιουργεί ένα μοντέρνο σκηνικό δείπνου.

 

Ανακαλύψτε τη νέα χειροποίητη συλλογή Kyma στο site της σχεδιάστριας Themis Z:
https://themisz.com/search?q=kyma

 

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

FEATURED ARTICLES