Ένας από τους πιο σημαντικούς σχεδιαστές της παγκόσμιας μόδας, ο Karl Lagerfeld, μπορεί να μην βρίσκεται πια κοντά μας αλλά άφησε μια τεράστια κληρονομιά και ένα υπέροχο brand που διαιωνίζει το όνομά του. Μια νέα συνεργασία του brand έρχεται να μας ξαφνιάσει ευχάριστα. Ο λόγος για την νέα συλλογή “Cara Loves Karl” με την υπογραφή της αγαπημένης του μούσας Cara Delevingne.

Karl Lagerfeld: Συνεργασία του brand με την Cara Delavigne

Το επιτυχημένο μοντέλο και ηθοποιός, με την βοήθεια του design director του brand Hum Kim, παρουσιάζει μια γκάμα από sartorial επιλογές μέχρι cozy casual κομμάτια. Crisp πουκάμισα, tailored παντελόνια και σακάκια, πιστά στο elegant signature στυλ του Karl Lagerfeld. Από την άλλη, ακολουθώντας το πάντα νεανικό του πνεύμα, δεν λείπουν από την συλλογή τα  διπλής όψης fleece hoodies, μπλουζάκια και φουτεράκια με το ειδικά σχεδιασμένο λογότυπο της συλλογής “Cara Loves Karl”.

Karl Lagerfeld: Συνεργασία του brand με την Cara Delavigne

Την συλλογή συμπληρώνουν παπούτσια και τσάντες. Οι φόρμες που ακολουθεί η συλλογή βασίζονται στην genter-neutral τάση που χαρακτηρίζει την εποχή μας. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η συλλογή αποτελείται από αρκετά βιώσιμα υλικά, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην προσπάθεια προστασίας του περιβάλλοντος.

Karl Lagerfeld: Συνεργασία του brand με την Cara Delavigne

Εκτός όμως από την ίδια την συλλογή αυτό που εντυπωσιάζει είναι η δημιουργία avatar του Karl και της Cara. Είναι γνωστό ότι ένα μεγάλο μέρος του κοινού του brand είναι νεανικό γι’αυτό και  ο αγαπημένος σχεδιαστής “ζωντανεύει” ψηφιακά στο πλευρό της Cara, για τις ανάγκες της καμπάνιας της συλλογής, συμβαδίζοντας έτσι με την εποχή μας.

Website: www.karl.com

Instagram: @karllagerfeld

 

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

FEATURED ARTICLES