Το Convo 212 Hotel είναι ένα ξενοδοχείο διαμερισμάτων, μέλος του Convo Hotels, το οποίο άνοιξε τις πόρτες του τον Ιούλιο του 2020, προσφέροντας 12 πολυτελή και ευρύχωρα διαμερίσματα, πλήρως εξοπλισμένα και όμορφα διακοσμημένα. Ιδανικό για όσους αναζητούν ένα σπίτι μακριά από το σπίτι, είναι βέβαιο ότι όλες οι απαραίτητες ανέσεις θα παρέχονται για να δώσουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον επισκέπτη.

Μοντέρνα αισθητική και αέρας πολυτέλειας για το Convo 212 Hotel

Η εταιρεία Λακιώτης είναι ιδιαίτερα υπερήφανη, που οι υπεύθυνοι του Convo 212 την εμπιστεύτηκαν για την προμήθεια των πλακιδίων και των ειδών υγιεινής για τη δημιουργία αυτών των μοναδικά καλαίσθητων διαμερισμάτων.

Η εταιρεία Λακιώτης είναι μια Ελληνική οικογενειακή εταιρεία που στοχεύει διαρκώς στην ολική εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών της αλλά και του προσωπικού της, προσφέροντας υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις με πληθώρα επιλογών για τους πελάτες της καθώς και άριστες συνθήκες εργασίας για το προσωπικό της.

Μοντέρνα αισθητική και αέρας πολυτέλειας για το Convo 212 Hotel

Παρακολουθώντας στενά τις τάσεις, η εταιρεία προσφέρει τις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς σε συνδυασμό με κορυφαία ποιότητα, αξιοπιστία και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας μετά την πώληση. Είτε πρόκειται για ιδιώτη, επαγγελματία ή κατασκευαστή, η εταιρεία Λακιώτης προσφέρει στοχευμένη, πελατοκεντρική αλλά και ευέλικτη συνεργασία και υποστήριξη σε όλα τα στάδια, πριν, κατά, αλλά και μετά την πώληση.

Μοντέρνα αισθητική και αέρας πολυτέλειας για το Convo 212 Hotel

Έχοντας προσωπική επαφή με την πελατειακή της βάση, εστιάζοντας στην ποιότητα, την αξιοπιστία και την οικονομία, επενδύοντας διαρκώς σε πληροφοριακά συστήματα και νέες τεχνολογίες, και πάνω από όλα, διατηρώντας μια ανθρωποκεντρική φιλοσοφία και προσαρμοστική – ανοιχτή κουλτούρα, η εταιρεία Λακιώτης αποτελεί σταθερή αξία στον χρόνο, αξιόπιστο συνεργάτη και εγγυημένη λύση σε κάθε εκφρασμένη ανάγκη των πελατών της.

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

FEATURED ARTICLES