Το PERFECT INTENSE είναι ένα πλούσιο, χρυσαφένιο, ακαταμάχητο άρωμα που γιορτάζει την έκφραση του εαυτού μας! Όπως το original άρωμα, έτσι και το PERFECT INTENSE είναι εμπνευσμένο από το προσωπικό mantra του MARC JACOBS: «Είμαι τέλειος, ακριβώς πως είμαι!». Ωδή στην μοναδικότητα του κάθε ενός μας, το PERFECT INTENSE εξερευνά μία νέα διάσταση της αγάπης για τον εαυτό μας, παροτρύνοντας μας να γιορτάσουμε πανηγυρικά την ακαταμάχητη ομορφιά του είμαι αληθινός, είμαι τολμηρός, είμαι #perfectasiam.

Marc Jacobs: Παρουσιάζει το νέο άρωμα Perfect Intense

Η καμπάνια του PERFECT INTENSE είναι μία χαρούμενη απεικόνιση της αυθεντικότητας με μία ιδέα χρυσού glamour και σας καλεί να μοιραστείτε και να γιορτάσετε την μοναδικότητά σας με αυτοπεποίθηση και χαρά! Με πρωταγωνιστές ένα inclusive cast, η εικόνα απαρτίζεται από ένα πλήθος ταλέντων από διαφορετικά backgrounds, ηλικίες, σωματότυπους και φύλα, όλοι ντυμένοι με ένα εκλεκτικό mix από την MARC JACOBS συλλογή και vintage βραδινά κομμάτια.

Marc Jacobs: Παρουσιάζει το νέο άρωμα Perfect Intense

Η φωτογράφιση και τα γυρίσματα έγιναν στο Λονδίνο με τον διάσημο φωτογράφο μόδας Juergen Teller και την creative director Katie Grand να επιστρέφουν στο MARC JACOBS set, αναδημιουργώντας την καμπάνια κάτω από ένα γιορτινό και πιο έντονο φως. Το αποτέλεσμα είναι ένα γενναιόδωρο κολλάζ από πορτραίτα που υπογραμμίζουν την αντιθετική ομορφιά των πρωταγωνιστών, ενώ αποκαλύπτουν την μοναδική, ξεχωριστή προσωπικότητα κάθε ενός μέσα από το γεμάτο νόημα #perfectasiam storytelling των φωτογραφιών και του video.

Marc Jacobs: Παρουσιάζει το νέο άρωμα Perfect Intense

Το άρωμα

Η αρωματοποιός Domitle Michalon-Bertier του Ομίλου IFF εξέλιξε και έδωσε μεγαλύτερη ένταση στον χαρακτήρα του PERFECT INTENSE, δημιουργώντας ένα σαγηνευτικό άρωμα που ακτινοβολεί αυτοπεποίθηση και υμνεί την μοναδικότητα. Το PERFECT INTENSE είναι ένα καθησυχαστικό λουλουδάτο άρωμα, αλλά με ένα απρόσμενο και πολυτελές twist. Ο φωτεινός νάρκισσος μεγεθύνεται από την κομψότητα του γιασεμιού που ανθίζει τη νύχτα. Καβουρδισμένα χρυσαφένια αμύγδαλα αναμιγνύονται με σανταλόξυλο δημιουργώντας ένα ζεστό τελείωμα που αγκαλιάζει τις αισθήσεις. Πλούσιο και γεμάτο, το PERFECT INTENSE είναι ένα πολύτιμο αλλά και παιχνιδιάρικο νέο άρωμα.

Marc Jacobs: Παρουσιάζει το νέο άρωμα Perfect Intense

Το μπουκάλι

Το μπουκάλι είναι μια κομψή επανερμηνεία του original PERFECT. Σχεδιασμένο σε συνεργασία με τον ίδιο τον MARC JACOBS, το γυάλινο μπουκάλι είναι εμπνευσμένο από τη θηλυκότητα και τη χάρη ενός κλασσικού parfum με στρογγυλεμένους ώμους και επιχρυσωμένο λαιμό. Το καπάκι, φτιαγμένο από κρύσταλλο, είναι στολισμένο με μοναδικά και διαφορετικά charms. Στο εσωτερικό του μπουκαλιού, ο χυμός έχει μία απαλή σαμπανιζέ απόχρωση που παραπέμπει στην vintage αρωματοποιία.

Marc Jacobs: Παρουσιάζει το νέο άρωμα Perfect Intense

Η εξωτερική συσκευασία του αρώματος είναι ντυμένη με πολυτελές χρυσό, μαύρο και έντονο κίτρινο που δίνουν μια διαχρονική αίσθηση, απεικονίζοντας ένα αυθεντικό illustration του μπουκαλιού του PERFECT INTENSE, ζωγραφισμένο στο χέρι, από την καλλιτέχνη Jacky Blue.

#PERFECTASIAM #MJPERFECT

 

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

FEATURED ARTICLES