Η φοιτητική ζωή είναι ένα μεγάλο βήμα προς την ενηλικίωση και η ΙΚΕΑ έρχεται με ιδανικές προτάσεις επίπλων και αξεσουάρ που θα καλύψουν όλες τις ανάγκες για ένα τέλειο ξεκίνημα!

Νέα φοιτητική χρόνια με την ΙΚΕΑ!

Η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, με αφορμή την έναρξη της ακαδημαϊκής χρονιάς, προτείνει έπιπλα, διακοσμητικά είδη και αξεσουάρ για τον ιδανικό φοιτητικό χώρο με σκοπό ο φοιτητής να ισορροπεί εργασία, ξεκούραση και  διασκέδαση. Ο φοιτητικός χώρος, είτε είναι σπίτι είτε φοιτητική εστία,  πρέπει να είναι ένας χώρος λειτουργικός που θα καλύπτει τις διαφορετικές ανάγκες ενός φοιτητή από το πρωί μέχρι το βράδυ, αναδεικνύοντας την προσωπικότητά του.

Νέα φοιτητική χρόνια με την ΙΚΕΑ!

Οι φοιτητές, μέσα από μια πληθώρα επιλογών, μπορούν να διαλέξουν τα πιο λειτουργικά προϊόντα για τον χώρο τους  για να τον αξιοποιήσουν καλύτερα ακόμα κι αν είναι πολύ μικρός. Μερικές από τις επιλογές είναι ο διθέσιος καναπές- κρεβάτι LYCKSELE HÅVET ή το κρεβάτι σοφίτα VITVAL που έχουν διπλή χρήση και είναι ιδανικά για εξοικονόμηση χώρου αλλά και το ντουλάπι TROTTEN που είναι μια βολική λύση για να διαχωριστεί το σαλόνι με τον υπόλοιπο χώρο, εκμεταλλευόμενοι τα ράφια και τον πίνακα ανακοινώσεων που έχει. Το παραβάν VARHAUG είναι ακόμα μία πρόταση για να χωριστούν οι χώροι και να υπάρχει απομόνωση όταν χρειάζεται. Όσον αφορά στο πολύωρο διάβασμα, η επιλογή είναι είτε ένα κλασσικό γραφείο όπως το VEBJÖRN, είτε  ένα γραφείο όρθιας θέσης όπως το TROTTEN.

Νέα φοιτητική χρόνια με την ΙΚΕΑ!

Μια χρωματιστή πινελιά στον χώρο μπορεί να δοθεί με τα καλύμματα μαξιλαριού SANELA ενώ τα ράφια τοίχου BURHULT/SIBBHULT και ο πίνακας αποθήκευσης SNICKRA βοηθούν στην καλύτερη τάξη των μικροαντικειμένων.

Νέα φοιτητική χρόνια με την ΙΚΕΑ!

Τα καλά νέα συνεχίζονται, αφού φέτος η  ΙΚΕΑ και η Κωτσόβολος ενώνουν τις δυνάμεις τους και κάνουν πιο εύκολη την καθημερινή ζωή στο σπίτι των φοιτητών που ετοιμάζονται αυτή την περίοδο να φτιάξουν τον πρώτο τους προσωπικό  χώρο, όπως ακριβώς τον ονειρεύονται. Όλοι οι φοιτητές που πραγματοποιούν αγορές από τα καταστήματα ΙΚΕΑ μέχρι τις 2 Οκτωβρίου έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν, με αγορές προϊόντων ΙΚΕΑ 650€ και πάνω 100€ κουπόνι αγορών ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ και από 350€ έως 650€ κουπόνι 50€.

Μάθετε περισσότερα στο IKEA.gr .

#ikea #zoumemazi

 

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

FEATURED ARTICLES