Στον όμορφο χώρο του upper house στη στοά Σπύρου Μήλιου στο Κολωνάκι, την Τετάρτη 3 Μαΐου, οι συντελεστές του NGFL και της Andydote, μαζί με δημοσιογράφους, χορηγούς και σχεδιαστές συγκεντρώθηκαν για να γιορτάσουν τη 10η έκδοσή του και για να ενημερώσουν τα μέσα για τις τελευταίες λεπτομέρειες.

NGFL x ANDYDOTE: ένα κοκτέιλ πάρτι πριν την έναρξη του πολυαναμενόμενου event

Οι καλεσμένοι μαζί με τους διοργανωτές, μία παρέα που περιμένει με μεγάλο ενδιαφέρον τη 10η διοργάνωση του NGFL, απήλαυσαν τη φιλοξενία του “The Upper House” που τους προσέφερε γευστικά finger foods, άφθονο κρασί και ωραία μουσική.

Η Stalexpo σε όλους που παρευρέθηκαν στην όμορφη βραδιά προσέφερε ένα όμορφο τσαντάκι με δώρα από τη Lifo,  Physicians Formula, Kyana, Herbellis, Sky Express και Eleni Bantra

NGFL x ANDYDOTE: ένα κοκτέιλ πάρτι πριν την έναρξη του πολυαναμενόμενου event

Οι συμμετέχοντες στα Catwalks βρίσκονται στο πυρετό της προετοιμασίας υπό τη καθοδήγηση του creative director Μιχάλη Πάντου.

Μια εορταστική αύρα θα είναι διάχυτη στο χώρο του Ζαππείου  κατά τη διάρκεια του event, με παράλληλες δράσεις, όλες αφιερωμένες στο “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Μία διαδραστική εκδήλωση που ενώνει τη Μόδα με τη Τέχνη και αναμιγνύει τους καλλιτέχνες με τους σχεδιαστές, το κόσμημα με το ρούχο για ένα φιλανθρωπικό σκοπό.

NGFL x ANDYDOTE: ένα κοκτέιλ πάρτι πριν την έναρξη του πολυαναμενόμενου event

Το NGFL έφτασε στη 10η διοργάνωσή του, καθιέρωσε πλέον το Graduate Fashion, που ανάλογο οργανώνεται μόνο στο Λονδίνο.

Στο πλαίσιο του, παρουσιάζονται σχεδόν όλες οι Δημόσιες και Ιδιωτικές σχολές Μόδας της Ελλάδας με τις δημιουργίες των ταλαντούχων σπουδαστών τους.

Χορηγός των δημόσιων ΔΙΕΚ, και πάλι η Ευρωπαϊκή Πίστη.

Μαζί για δεύτερη χρονιά  η Accademia della Moda με την υποστήριξη του Έλληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου.

 

Δεκατέσσερα (14) Catwalks θα κάνουν τα φλας των φωτογράφων να πάρουν φωτιά. Make up και Hair styling sponsor των μοντέλων η σχολή Freddy Make Up Stage, makeup products της Physicians Formula και hair products από την εταιρεία Κyana.

NGFL x ANDYDOTE: ένα κοκτέιλ πάρτι πριν την έναρξη του πολυαναμενόμενου event

 

Migato και Kotsonas shoes συνδυάζουν τα παπούτσια τους και στα 14 shows.

Στον ίδιο χώρο, θα στηθούν 30 εντυπωσιακά installations για το ‘Designers’ Pop Up με ρούχα κοσμήματα και αξεσουάρ σχεδιαστών, για να προωθηθούν στους εκατοντάδες επισκέπτες που κατακλύζουν κάθε φορά το NGFL.

Και επειδή το NGFL ξέρει καλά πως να παντρεύει τη μόδα με τη Τέχνη, φέτος θα φιλοξενήσει μια ξεχωριστή έκθεση ζωγραφικής, την οποία επιμελείται όπως πάντα η Dream Team.

Με την ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας για τα αδέσποτα, αυτό το ιδιαίτερο project τέχνης θα έχει θέμα “LOVE THE STRAYS”, και θα παρουσιάσει έργα φιλοζωικού περιεχομένου και όχι μόνο. Σκοπός της κυρίως η ευαισθητοποίηση των νέων.

 

Ραντεβού στη καρδιά της Αθήνας στο Ζάππειο Μέγαρο!

 

Μέσα σε μια ατμόσφαιρα που θα πάρει λάμψη από τον μινιμαλισμό του ομορφότερου κτήριού της Αθήνας, τα πιο δημιουργικά, εκκεντρικά, αμφιλεγόμενα outfits θα δείξουν τις τάσεις του αύριο μέσα από τη πολύ φρέσκια ματιά των νέων.

Σε ένα ανοιξιάτικο κατάφυτο κήπο του Ζαππείου, στον οποίο δεν έχει ξαναπαρουσιαστεί μόδα, θα ανάψουν οι μηχανές και με μεγάλη ένταση θα γράψουν στη πασαρέλα, την τέλεια αντίθεση ανάμεσα στην κλασική τέχνη και στη σύγχρονη ματιά των νέων σχεδιαστών.

NGFL x ANDYDOTE: ένα κοκτέιλ πάρτι πριν την έναρξη του πολυαναμενόμενου event

Το 10ο NGFL θα πραγματοποιηθεί στις 13 και 14 Μαΐου.

Προσκαλεσμένοι όλοι οι σχεδιαστές, δημοσιογράφοι, fashion editors, fashion bloggers, επιλεγμένα καταστήματα, showrooms και όσοι αγαπούν τη Μόδα.

 

Όπως σε κάθε τομέα το “νέο αίμα” ορίζει το μέλλον του επαγγέλματος. έτσι και στη μόδα οι νέοι σχεδιαστές δίνουν ελπίδα για τη συνέχεια.

Ωστόσο, λίγοι από αυτούς βρίσκουν βήμα για  συστηθούν στον εμπορικό κόσμο μέσα από την προσωπική τους συλλογή.

Το NGFL, άνοιξε  ένα παράθυρο στο όνειρο τους και τους δημιουργεί τη γέφυρα με τη καριέρα τους.

 

It’s a date! 

 

Event Info

Πότε: 13 & 14 Μαΐου 2023

Ώρες: 11:00 – 21:00

Πού: Ζάππειο Μέγαρο

Διοργάνωση: Stalexpo

Τηλ. 2108214687

Υπεύθυνες επικοινωνίας: Ασπασία Κόντου – Τζένη Οικονόμου

Website: ngfl.gr |Facebook: ngfl.gr | Instagram: ngfl.gr

 

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

FEATURED ARTICLES