Σήμερα ανακοινώθηκαν από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο τα νέα μέτρα που θα ισχύσουν μέχρι 7 Ιανουαρίου 2021. Όσον αφορά  τα χριστουγεννιάτικα δώρα που σε απασχολούν αυτή την εποχή φαίνεται πως η αγορά θα δουλέψει με το σύστημα click away. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει δυνατότητα να επισκεφθείς ένα κατάστημα και να ψάξεις εκεί ότι χρειάζεσαι. Μπορείς όμως να περιηγηθείς διαδικτυακά στα e-shop των καταστημάτων ή στις ιστοσελίδες, να επιλέξεις ότι σου αρέσει, να το παραγγείλεις και να περάσεις να το παραλάβεις από το κατάστημα.

Πως θα κάνετε τις Χριστουγεννιάτικες αγορές σας σύμφωνα με τα νέα μέτρα

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα, το κοινό δεν επιτρέπεται μέσα στα καταστήματα και η παραλαβή των εμπορευμάτων γίνεται στην πόρτα του καταστήματος και μόνο από ένα άτομο, με την προϋπόθεση ότι το κατάστημα διαθέτει έξοδο στο δρόμο. Για το λόγο αυτό δε θα λειτουργήσουν τα καταστήματα που βρίσκονται μέσα σε mall. Επιπλέον τα καταστήματα θα λειτουργήσουν προαιρετικά τις Κυριακές 13, 20 και 27 Δεκεμβρίου και με προαιρετικό ωράριο 7π.μ. με 9μ.μ.

Ανοίγουν όμως τα αμιγώς βιβλιοπωλεία γι’αυτό είναι ευκαιρία να προμηθευτείς βιβλία που θα σου κρατήσουν συντροφιά τις μέρες που μένεις σπίτι.

Έφτασε και η ώρα που θα ανανεώσουμε την κόμη μας αφού από την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου ανοίγουν τα κομμωτήρια τα οποία θα λειτουργούν από τις 7 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Βασική προϋπόθεση είναι η λειτουργία με ραντεβού και η τήρηση των κανόνων που ισχύουν για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορονοϊού.

Μπορεί αυτά τα Χριστούγεννα να είναι διαφορετικά, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε να τα κάνουμε ξεχωριστά. Το μόνο που χρειάζεται είναι αγάπη και να ευχαριστηθούμε τη θαλπωρή του σπιτιού μας! Η υγεία μας προέχει, γι’ αυτό θα κάνουμε υπομονή λίγο ακόμα, για να ζήσουμε πολλά ακόμα ευτυχισμένα Χριστούγεννα.

 

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

FEATURED ARTICLES