Το γραφείο Sissy Feida Interiors δραστηριοποιείται έντονα με την κατασκευή, την ανακαίνιση και τον σχεδιασμό επαγγελματικών ή προσωπικών χώρων σε Ελλάδα και εξωτερικό, δημιουργώντας μοντέρνα και εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Η γνωστή Interior Designer Σίσσυ Φειδά, έχοντας μια πολυεπίπεδη ικανότητα να κατανοεί πλήρως τις ανάγκες των πελατών της, ανέλαβε και ολοκλήρωσε την διακοσμητική μελέτη μιας πανέμορφης γωνιακής μονοκατοικίας στο κέντρο του Λονδίνου, επί της Grove End Rd.

Σίσσυ Φειδά: διακόσμησε μια πανέμορφη μονοκατοικία στο Λονδίνο

Ο βασικός στόχος ήταν να αξιοποιηθεί και να ενισχυθεί το φως που μπαίνει περιμετρικά από τα πολλά ανοίγματα του σπιτιού, το οποίο βρίσκεται σε προνομιακή γωνιακή θέση, χρησιμοποιώντας ως μέρος της διακόσμησης, το εξωτερικό φυσικό περιβάλλον, με τον υπέροχο κήπο, ως κάδρα που ορίζονται από τα παράθυρα και τα ανοίγματα του σπιτιού.

Η διακόσμηση διαμορφώθηκε με custom-made έπιπλα σε ανοιχτόχρωμες γλυκές αποχρώσεις με πολυτελείς υφές και απαλές διακυμάνσεις, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερα εκλεπτυσμένο ύφος.

Προσεγγίστε και διαμορφώστε το χώρο σας με πρωτοποριακό σχεδιασμό, επίγνωση των σύγχρονων τάσεων, καθώς και μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, ακολουθώντας την Σίσσυ Φειδά στον επίσημο λογαριασμό της στο Ιnstagram @sissyfeida ή επισκεφτείτε το site www.sissyfeida.com.

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

FEATURED ARTICLES