Τι λείπει από ένα total sporty look και τι από μια επίσημη εμφάνιση; Σίγουρα η απάντηση είναι το “παιχνίδι”. Αλλά για να είμαστε και πιο σαφείς λείπει το mix & match, η έμπνευση, η ποικιλομορφία και οι έξυπνοι συνδυασμοί.

Σε ερωτήματα όπως το αν μπορεί να ταιριάξει ένα σακάκι με ένα ποδηλατικό σορτσάκι, ένα ρομαντικό φόρεμα με αθλητικά παπούτσια ή τα leggings με μια ποιοτική μπεζ καπαρντίνα ή πανωφόρι και κόκκινο κραγιόν, απάντηση είναι μία: Απόλυτα!

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη sportychics (@sportychics)

Το sporty chic ή αλλιώς athleisure ντύσιμο είναι ταυτόσημο με την ελευθερία της κίνησης αλλά και των συνδυασμών, αν και για να γίνει πετυχημένα και να μην καταλήγει.. παράδοξο ή παράτολμο, χρειάζεται μαεστρία.

Ο γυναικείος δυναμισμός μπορεί να υποστηριχτεί από σύνολα που έχουν δημιουργηθεί με κριτήριο το τι πραγματικά μας βολεύει ώστε να αντεπεξερχόμαστε στις καθημερινές προκλήσεις την στιγμή που καλούμαστε να τα βγάλουμε πέρα με πολυποίκιλους ρόλους και δεδομένα.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη sportychics (@sportychics)

Το sporty chic στυλ  δεν είναι απλά το σύνολο κάποιων τολμηρών συνδυασμών κλασικών κομματιών από την γκαρνταρόμπα μας με κάποια αθλητικά αλλά η φυσική εξέλιξη της εμφάνισης της σύγχρονης γυναίκας.

Αν έχει ήλιο, ένα baseball καπελάκι μπορεί να συμπληρώσει το ανοιξιάτικο μας ντύσιμο με καπαρντίνα και αντίστροφα ένα φούτερ με κουκούλα συνδυάζεται με την ίδια  καπαρντίνα για να προστατεύσει από ένα ψιλόβροχο.

Σε κάθε περίπτωση μας χαροποιεί το γεγονός ότι οι τάσεις στην μόδα που σιγά σιγά εδραιώνονται δεν έχουν επίκεντρο μόνο την ομορφιά και την καλαισθησία αλλά και την κάθε γυναίκα που αποκτά δυναμικά την “τάση” να βρίσκει στο κέντρο της καθημερινότητας.. τον ίδιο της τον εαυτό!

 

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

FEATURED ARTICLES