Η Swarovski επεκτείνει την γκάμα των κοσμημάτων που έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τη βιωσιμότητα με την κυκλοφορία της νέας συλλογής Hyperbola capsule. Αυτή η κυκλοφορία αποτελεί κομμάτι της πορείας της Swarovski με σκοπό να καταστήσει τα προϊόντα της πιο βιώσιμα.

Τα σχέδια της συλλογής Hyperbola δημιουργούνται με καινοτόμα υλικά και διαδικασίες, αλλά εξακολουθούν να αποπνέουν την αίγλη και το εξαιρετικό savoir-faire για το οποίο είναι γνωστή η Swarovski. Με ένα δαχτυλίδι, ένα βραχιόλι και τρία ζευγάρια σκουλαρίκια, η συλλογή Hyperbola χρησιμοποιεί πιστοποιημένα ζιργκόν Swarovski με ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα και ανακυκλωμένα μέταλλα, χωρίς συμβιβασμούς στο στιλ ή την ποιότητα.

Swarovski: επεκτείνει της προώθηση της βιωσιμότητας με τη συλλογή Hyperbola Capsule

Τα ζιργκόν της Swarovski δημιουργήθηκαν χρησιμοποιώντας ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, μειώνοντας έτσι τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα κατά 58% σε σύγκριση με τα συνήθη ζιργκόν, ενώ το υπόλοιπο 42% των εκπομπών έχει αντισταθμιστεί.

Το αποτύπωμα άνθρακα του ζιργκόν της Swarovski έχει υπολογιστεί και αντισταθμιστεί από τον συνεργάτη μας, την κορυφαία εταιρεία συμβούλων για το κλίμα τη South Pole. Ο υπολογισμένος αντίκτυπος του διοξειδίου του άνθρακα αντισταθμίστηκε μέσω υψηλής ποιότητας πιστωτικών μορίων εκπομπών άνθρακα, τα οποία διοχετεύθηκαν στη μικρή υδροηλεκτρική μονάδα Huóshui με σκοπό την παροχή ανανεώσιμης ενέργειας σε απομακρυσμένες περιοχές της νοτιοδυτικής Κίνας και στο καταφύγιο βιοποικιλότητας Rimba Raya του Βόρνεο για την προστασία αυτής της περιοχής της Ινδονησίας από την αποψίλωση των δασών.

Swarovski: επεκτείνει της προώθηση της βιωσιμότητας με τη συλλογή Hyperbola Capsule

Το ανακυκλωμένο μέταλλο (έως και 90%) επαναχρησιμοποιεί πολύτιμους πόρους, χρησιμοποιώντας λιγότερες φυσικές πρώτες ύλες, μειώνοντας έτσι περαιτέρω τον αντίκτυπο των προϊόντων Swarovski στο περιβάλλον.

Αυτή η νέα κυκλοφορία είναι ένα από τα πολλά βήματα που κάνει η Swarovski για να περιορίσει τον αντίκτυπό της στο περιβάλλον. Επίσης, είναι ένα από τα πρώτα βήματα που κάνει η εταιρία για να μετατρέψει όλα τα ζιργκόν της Swarovski, όσο γίνεται πιο ουδέτερα ως προς τον άνθρακα.

Το 2021, η Swarovski προσχώρησε στην πρωτοβουλία Science Based Targets (SBTi), αναλαμβάνοντας τη δέσμευση να μειώσει τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου στο πεδίο εφαρμογής 1 και 2 κατά 47% και τις εκπομπές στο πεδίο εφαρμογής 3 κατά 28% έως το 2030.

Η συλλογή Hyperbola της Swarovski διατίθεται για αγορά σε καταστήματα Swarovski και online από τις 3 Απριλίου 2023.

Μάθετε περισσότερα για τα πιστοποιητικά βιωσιμότητας της Swarovski και δείτε την πλήρη γκάμα των προϊόντων που δημιουργήθηκαν με γνώμονα τη βιωσιμότητα στον ιστότοπο Swarovski.com εδώ.

 

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

FEATURED ARTICLES