Οι μικρές, διακριτικές αλλαγές, εκείνες που στο αποτέλεσμα δύσκολα ξεχωρίζει το τι και το εάν κάτι έχει αλλάξει είναι οι αγαπημένες μας για το χρώμα των μαλλιών μας!

Σύμφωνα με μία από τις τελευταίες τάσεις στις βαφές των μαλλιών τη μονοτονία των ιδιαίτερα ζωντανών χρωμάτων έρχεται να σπάσει το smoky hair trend.

Για να πετύχεις το αποτέλεσμα του Smoky Hair ξεκινάς με σκούρα βάση στο εσωτερικό των μαλλιών και όσο προχωράς προς τα έξω αρχίζουν και γκριζάρουν με τόνους του μπλε, του ροζ, του λιλά, του πράσινου. Δηλαδή μια μέθοδος μπαλαγιάζ με γκρι αποχρώσεις. Από την άλλη μπορείς και να βάψεις όλο το μαλλί σε γκρι αποχρώσεις και να έχεις ένα ακόμα πιο έντονο αποτέλεσμα.

Το smoky hair trend δίνει μια πιο ήπια όψη στα ζωντανά χρώματα. Όμως η τάση αυτή έχει πολλές παραλλαγές για γυναίκες που δεν θέλουν να κάνουν μια τόσο έντονη αλλαγή. Μπορεί λοιπόν να γίνει με ξανθές, χρυσές και καστανές αποχρώσεις, κρατώντας πάντα το εφέ από το πιο σκούρο στο πιο ανοιχτό. Έτσι μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε χρώμα μαλλιών. Μάλιστα αν θέλετε κάτι ακόμη πιο διακριτικό και λιγότερο δεσμευτικό αποτέλεσμα, μπορείτε να το εφαρμόσετε μόνο στις άκρες.

Ωστόσο για να νιώθετε περισσότερο σίγουρες πριν δρασκελίσετε το κατώφλι του κομμωτηρίου σας συγκεντρώστε μερικές φωτογραφίες ώστε να γίνει σαφές πως ακριβώς περιμένετε το αποτέλεσμα.

Σίγουρα ένας επαγγελματίας hair stylist θα είναι σε θέση να σας συμβουλέψει αν αυτή η τάση στα μαλλιά σας ταιριάζει ανάλογα με το χρώμα της επιδερμίδας, των ματιών αλλά και άλλα χαρακτηριστικά σας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@evidencecoiffure_)

Τέλος αν το αποφασίσετε βεβαιωθείτε ότι έχετε και τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης μαλλιών προκειμένου να συντηρήσετε ένα όμορφο αποτέλεσμα για αρκετό καιρό.

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

FEATURED ARTICLES