Κακά τα ψέματα όλες το έχουμε φορέσει στα 90s. Και μάλιστα.. πολυ! Επίσης δεν μπορεί παρά να παραδεχτεί κανείς ότι πρόκειται ίσως για το πιο πρακτικό είδος hairclip όλων των εποχών. Όσο και αν μας θυμίζει τις επισκέψεις μας στο κομμωτήριο, το κλάμερ ή αλλιώς το claw clip, έχει ήδη κάνει την δυναμική του επιστροφή φέτος στις τάσεις για τα μαλλιά.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma (@mavence)

Η συνεισφορά του συγκεκριμένου αξεσουάρ, σε επίπεδο πρακτικότητας, ειδικά κατά την περίοδο του φθινοπώρου που μας βοηθά να κρατάμε τα μαλλιά μας μαζεμένα είναι λίγο-πολύ γνωστή σε όλες μας.

O fun και παιχνδιάρικος χαρακτήρας του κλάμερ είναι αδιαμφισβήτητος και σε κάθε περίπτωση δίνει έναν “πρόχειρο” τόνο, αλλά συνδυασμένο με elegant κομμάτια όπως ένα ανοιχτόχρωμο πουκάμισο ή ένα pastel ελαφρύ σακάκι, είναι ικανό να προσδώσει στο outfit σας έναν πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MEMA Collective (@memacollective)

Υπάρχουν άλλωστε claw clips σε πολυάριθμα σχέδια και παραλλαγές, από την κλασική ταρταρούγα ή τα pastel με σχέδια από διάφορα λουλούδια, μέχρι εκείνα που μοιάζουν καλυμμένα με κάποιο έργο τέχνης.

Επιλέξτε το δικό σας αγαπημένο και θυμηθείτε.. τον παλιό καλό καιρό!

 

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

FEATURED ARTICLES