Τα Vivify είναι κέντρα Aισθητικής και Aντιγήρανσης. Δημιουργήθηκαν με βάση τη σύγχρονη τάση παγκοσμίως, που θέλει την Επιστημονική Αισθητική να συνδυάζεται με την Κοσμετολογία. Εφαρμόζουν συνεχώς νέες θεραπείες και τεχνικές που μας βοηθούν να απαλύνουμε τις ρυτίδες, να βελτιώσουμε τη χαλάρωση και να καλύψουμε τα σημάδια που μαρτυρούν το πέρασμα του χρόνου.

Τα Vivify, έχοντας συμπληρώσει σχεδόν εννέα χρόνια λειτουργίας, συνεχίζουν να αποτελούν τον απόλυτο προορισμό ομορφιάς, που βασίζεται στην επιστημονικότητα, στην τεχνολογία αιχμής και στην αισθητική του χώρου.

Vivify: Σύγχρονες θεραπείες Αισθητικής και Κοσμετολογίας για μια κορυφαία εμπειρία ομορφιάς και αναζωογόνησης

Προτείνουν πρωτοποριακές για τα ελληνικά δεδομένα θεραπείες, σε εξαιρετικούς prive χώρους με προσεγμένη αισθητική. Το άρτια καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό απαντά σε κάθε σας ανάγκη, με γνώμονα πάντα την ακεραιότητα και το σεβασμό και διακρίνεται για την εμπειρία και την απόλυτη εξειδίκευσή του στη Δερματολογία, την Αισθητική, την Ορθοπαιδική Αντιγήρανση και την Πλαστική Χειρουργική.

Vivify: Σύγχρονες θεραπείες Αισθητικής και Κοσμετολογίας για μια κορυφαία εμπειρία ομορφιάς και αναζωογόνησης

Τα Vivify συνεχίζουν να επενδύουν σε σύγχρονες τεχνολογίες νέας γενιάς με τον σχεδιασμό νέων, πρωτοποριακών θεραπειών με εξατομικευμένα πρωτόκολλα και με τα πιο αξιόπιστα προϊόντα κορυφαίων εταιρειών κοσμετολογίας, με στόχο να προσφέρουν μια άριστη εμπειρία που συνδυάζει την ευεξία και την αποτελεσματικότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το επίσημο site των Vivify Beauty Science www.vivify.gr ή την σελίδα των social media www.facebook.com/VIVIFY.GR ή καλέστε στο 211 187 7900.

 

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

FEATURED ARTICLES