Η εταιρία Wonders Shoes ιδρύθηκε το 1985 στην Ισπανία οπού ακόμα βασίζεται και κάνει όλη τη παραγωγή των στιλάτων και άνετων παπουτσιών της.

Με πρώτη προτεραιότητα τη δημιουργία των καλύτερων επιλογών για κάθε γυναίκα στο χώρο του υποδήματος συνδυάζουν ποιοτική πρώτη ύλη, τεχνογνωσία και έρευνα για φροντίσουν κάθε λεπτομέρεια του τελικού αποτελέσματος.

Η καλύτερη επιλογή στα υποδήματα και αυτό το καλοκαίρι! wonders shoes

Αυτό σημαίνει ότι κάθε παπούτσι της Wonders Shoes που φτάνει σε εμάς φέρει πάνω του χρόνια εμπειρίας και αγάπης, ένα μικρό έργο τέχνης για τα πόδια μας. Παρόλα αυτά η εταιρία δε θυσιάζει την άνεση για το στιλ. Καταφέρνει και τα δύο με τη χρήση των καλύτερων πρώτων υλών και τις γνώσεις χρόνων. Δεν είναι λοιπόν παράξενο που την επιλέγουν για τις εμφανίσεις τους αγαπημένες fashionistas όπως η Σοφία Παθέκα.

Η καλύτερη επιλογή στα υποδήματα και αυτό το καλοκαίρι! wonders shoes

Με εξαγωγές σε 50 χώρες το brand προσφέρει σε όλες τις γυναίκες που το προτιμάνε άνεση, στιλ και ποιότητα, όλα σε ένα ζευγάρι παπούτσια φτιαγμένου με αγάπη, ή όπως λέει η ίδια η Wonders Shoes, «Made with love in Spain».

Βρείτε όλα τα παπούτσια της εταιρίας αλλά και μοναδικές προσφορές στο παρακάτω link:

https://wonders.com/EM/en/

 

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

FEATURED ARTICLES

Ψαροταβέρνα "Το Λιμάνι": το hot spot που θα σε μαγέψει με την ειδυλλιακή τοποθεσία του και τις πεντανόστιμες γεύσεις

•••
Το καλοκαίρι σημαίνει ήλιος, θάλασσα, βόλτες και φυσικά παραδοσιακά ταβερνάκια! "Το Λιμάνι” είναι ο τέλειος προορισμός για ψαράκι, μετά το μ...