Το X-Factor, το talent show που έχει καθιερώσει τα δημοφιλέστερα ονόματα του παγκόσμιου μουσικού στερεώματος, κάνει πρεμιέρα στο MEGA την Παρασκευή 18 Μαρτίου στις 22:10 με μια παραγωγή κορυφαίων προδιαγραφών.

Η αναζήτηση για το νέο μεγάλο αστέρι που θα λάμψει στην ελληνική μουσική σκηνή, ξεκινά. Παθιασμένες ερμηνείες, συγκλονιστικές σκηνικές παρουσίες και έντονες συγκινήσεις έρχονται στις auditions του «X Factor» κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

X-Factor: Έρχεται στο MEGA - Αντρέας Γεωργίου

Αντρέας Γεωργίου

Καλλιτέχνες και μπάντες από όλα τα είδη της μουσικής, που ξεχώρισαν ανάμεσα σε χιλιάδες συμμετοχές στο pre-casting, φιλοδοξούν να κερδίσουν τους κριτές με το ταλέντο και την προσωπικότητά τους. Με την πιο fun διάθεση και αλάνθαστο μουσικό ένστικτο, οι Μιχάλης Κουινέλης, Χρήστος Μάστορας, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιος Ρόκκος αναζητούν τους επόμενους σούπερ σταρ της χώρας και τους φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρό τους.

X-Factor: Έρχεται στο MEGA - Μαρίζα Ρίζου

Μαρίζα Ρίζου

 

X-Factor: Έρχεται στο MEGA - Μιχάλης Κουινέλης

Μιχάλης Κουινέλης

Ο νικητής του «X Factor» διεκδικεί 150.000 ευρώ, το μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο που έχει δοθεί στην ελληνική τηλεόραση, καθώς και ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records. Για πρώτη φορά, χρηματικό έπαθλο ύψους 50.000 ευρώ θα δοθεί και στον δεύτερο φιναλίστ.

X-Factor: Έρχεται στο MEGA - Στέλιος Ρόκκος

Στέλιος Ρόκκος

 

X-Factor: Έρχεται στο MEGA - Χρήστος Μάστορας

Χρήστος Μάστορας

Στο backstage, η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος θα εμψυχώνουν και θα μεταφέρουν τη θετική τους ενέργεια στους διαγωνιζόμενους.

X-Factor: Έρχεται στο MEGA - Ηλίας Μπόγδανος, Κατερίνα Λιόλιου

Ηλίας Μπόγδανος, Κατερίνα Λιόλιου

Τα live του «X Factor», θα παρουσιάσει με την ξεχωριστή αμεσότητα και το χιούμορ του ο Αντρέας Γεωργίου.

Το παγκόσμιο φαινόμενο «X Factor» κάνει πρεμιέρα στο MEGA την Παρασκευή 18 Μαρτίου, στις 22:10, και χτυπά στην καρδιά της μουσικής.

#XFactorGR

 
 

LATEST IN FASHION


 

LATEST IN BEAUTY


 

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS


 

FEATURED ARTICLES