Ένας ακόμα ταλαντούχος ηθοποιός αποκτά το δικό του αστέρι στο Walk of Fame. O Benedict Cumberbatch παραβρέθηκε στην τελετή που διοργανώθηκε για τον ίδιο στο Χόλυγουντ, Καλιφόρνια την Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022. Οι καταπληκτικές του ερμηνείες ως Σέρλοκ Χόλμς στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά, ως Khan στο Star Trek και φυσικά ως Dr Strange ένας από τους σούπερ ήρωες των avengers, του χάρισαν μια θέση ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλυγουντ.

Embed from Getty Images

Την εντυπωσιακή εμφάνιση του Benedict Cumberbatch στην τελετή συμπλήρωσαν τα παπούτσια μαύρα δερμάτινα oxford παπούτσια από την εταιρία SANTONI

Στις 5 Μαρτίου του 2022, ο δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε στην 26th Annual Art Directors Guild Awards, στο Los Angeles. O Benedict Cumberbatch παρέλαβε το βραβείο για λογαριασμό της σκηνοθέτιδος Jane Campion, η οποία τιμήθηκε με το Cinematic Imagery Award. Για ακόμα μια φορά ο ηθοποιός επέλεξε για την εμφάνισή του παπούτσια από την εταιρία SANTONI.

Embed from Getty Images

Φυσικά την δίκαιη επιλογή του για το αστέρι στο Hollywood Walk of Fame επιβεβαιώνει η πρόσφατη υποψηφιότητα για OSCAR Α ανδρικού ρόλου, για την ταινία “The Power of the Dog”. O Benedict Cumberbatch υποδύεται τον Phil Burnank, έναν χαρισματικό και συγχρόνως εκφοβιστικό ιδιοκτήτη ράντσου. Όλα όμως αλλάζουν όταν ο αδερφός του φέρνει στο σπίτι τους την νέα του σύζυγο με τον γιο της.

Οι υπόλοιποι ηθοποιοί που συναγωνίζονται τον Cumberbatch για το OSCAR είναι:

– Denzel Washinghton – “The Tragedy of Macbeth”

– Andrew Garfield – “tick, tick… BOOM”

– Will Smith – “King Richard”

– Javier Bardem – “Being the Ricardos”

Embed from Getty Images

Ο κομψός ηθοποιός παραβρέθηκε στο γεύμα 94th Annual Oscars Nominees Luncheon Awards και εμπιστεύθηκε ξανά για την άψογη εμφάνισή του τα υποδήματα SANTONI.

 

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

FEATURED ARTICLES