Τα κοτσιδάκια είναι το αγαπημένο χτένισμα, για όλες τις ηλικίες, για τους καλοκαιρινούς μήνες. Σου προσφέρουν την άνεση και την δροσιά που χρειάζεσαι για να αντιμετωπίσεις την ζέστη. Φέτος βλέπουμε άνθιση σε ένα πολύ συγκεκριμένο στυλ. Γαλλικές κοτσίδες με χρωματιστά extensions ή αλλιώς γνωστές ως boxer braids. Πρόκειται για διπλές κοτσίδες, αριστερά και δεξιά στο κεφάλι, σε αντίθεση με τα cornrow braids (κοτσιδάκια ράστα) που έχουμε συνηθίσει.

Η νέα αυτή τάση στα μαλλιά έχει κατακλύσει τα social media από celebrities και μη. Γιατί όχι άλλωστε αφού συνδυάζει πρακτικότητα, παιχνίδισμα και ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Τα έντονα χρώματα και οι εξαιρετικά μακριές πλεξούδες θα σε κάνουν το κέντρο του ενδιαφέροντος.

Τα boxer braids έρχονται να συμπληρώσουν την γενικότερη τάση του athleisure look των τελευταίων χρόνων. Ένα αθλητικό χτένισμα που μπορεί να συνδυαστεί με τις καθημερινές σου εμφανίσεις αλλά συγχρόνως δυναμικό για να σε κάνει να ξεχωρίζεις.

Μπορείς να κάνεις αρκετές παραλλαγές στο χτένισμα ξεκινώντας με την κλασική γαλλική πλεξούδα, η οποία είναι τα φυσικά μαλλιά πλεγμένα με τα χρωματιστά extension, και καταλήγοντας σε διάφορα σχέδια στο κάτω μέρος των πλεξούδων. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα χρώμα αλλά και περισσότερα αν θες κάτι πιο διασκεδαστικό!

Το χτένισμα θέλει υπομονή αφού χρειάζεται αρκετή ώρα για να το κάνεις, όμως το αποτέλεσμα σε ανταμείβει. Κρατάει περίπου 2 εβδομάδες και τα extension μπορείς να τα ξαναχρησιμοποιήσεις.

Τάσεις στα μαλλιά: Γαλλικές κοτσίδες με χρωματιστά extensions

 

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

FEATURED ARTICLES