Την επόμενη φορά που θα αποφασίσετε να κόψετε αφέλειες… σκεφτείτε το καλύτερα! Όχι όμως εάν θα το κάνετε αλλά το πως. Οι αφέλειες έχουν και αυτές “τον τρόπο” τους και ακούνε συχνά σε διάφορες ονομασίες όπως curtain, blunt, πλαϊνές αλλά και.. parisian, δηλαδή η εκδοχή τους με την οποία θα ασχοληθούμε σήμερα.

https://www.instagram.com/p/CQ6xomirowO/

Στην πραγματικότητα οι αφέλειες αποτελούν μία κομψή, girly και all time classic επιλογή, την οποία πολλές γυναίκες που την επιλέγουν, τείνουν να διατηρούν για αρκετά χρόνια.

Αυτό που αλλάζει στις διάφορες εκδοχές τους είναι το μήκος και το στυλ. Στην περίπτωση των Parisian Bangs οι αφέλειες μοιάζουν περισσότερο ελεύθερες και ακαθόριστες. Δεν είναι ούτε τετραγωνισμένες ούτε ιδιαίτερα στυλιζαρισμένες ενώ αφήνουν μικρά τυχαία κενά ενδιάμεσα τους από όπου φαίνεται το μέτωπο μας.

https://www.instagram.com/p/CC3qUAxj3tW/

Το ζητούμενο πλέον σε ένα hairstyle, πόσο μάλλον σε ένα το οποίο μονοπωλεί τις προτιμήσεις των αβίαστα κομψών Γαλλίδων είναι να δείχνει όσο το δυνατό πιο φυσικό και πιο ανεπιτήδευτο. Για αυτό και ταιριάζει απόλυτα και στα σπαστά αλλά ακόμα και στα σγουρά μαλλιά.

Εμείς απλά σας προτείνουμε να το δοκιμάσετε!

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

FEATURED ARTICLES