Ποτέ στο παρελθόν η υγιεινή δεν ήταν τόσο προβεβλημένη όσο σήμερα, ενώ πρόκειται για έναν τομέα που βελτιώνεται διαρκώς, μέρα με τη μέρα.

Με εφαρμογές σε ξενοδοχεία, στον κλάδο φιλοξενίας, σε χώρους γραφείων, αλλά και σε ιδιωτικές κατοικίες, η τεχνολογία της Ideal Standard Intellimix από την εταιρεία Λακιώτης έχει καλαίσθητη εμφάνιση ενώ προσφέρει το απόλυτο πρότυπο καθαριότητας.

Γνωστή για τις σχέσεις εμπιστοσύνης που δημιουργεί με τους πελάτες της, η εταιρεία Λακιώτης συνεχίζει την ανοδική της πορεία επενδύοντας στην ποιότητα των προϊόντων και την αξιοπιστία των υπηρεσιών της.

Η υγιεινή επαναπροσδιορίζεται με καινοτόμες τεχνολογίες από την εταιρεία Λακιώτης

H βραβευμένη Intellimix επιτρέπει ανέπαφο πλύσιμο χεριών, προσφέροντας το τέλειο μείγμα σαπουνιού και νερού σε ένα κομψό, βιώσιμο προϊόν με εύκολη συντήρηση και τοποθέτηση EasyFix.

Έχει ενσωματωμένα ηλεκτρονικά συστήματα, λειτουργία Bluetooth, οθόνη TFT με δυνατότητα εξατομίκευσης και εξοικονομεί νερό χάρη στον περιοριστή ροής νερού 2 l/min.

Η υγιεινή επαναπροσδιορίζεται με καινοτόμες τεχνολογίες από την εταιρεία Λακιώτης

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που όταν κάποιος σχεδιάζει να φτιάξει το σπίτι του και κυρίως το μπάνιο του, είτε εξ αρχής είτε για να το ανακαινίσει, σκέφτεται το όνομα Λακιώτης.

Είναι η αξιοπιστία της εταιρείας, η πελατοκεντρική της φιλοσοφία, η τεράστια ποικιλία προϊόντων, η εξαιρετική σχέση ποιότητας – τιμής, οι ολοκληρωμένες προτάσεις που προσφέρει, αυτά τα οποία έχουν δημιουργήσει την εμπιστοσύνη που την περιβάλλει.

Η υγιεινή επαναπροσδιορίζεται με καινοτόμες τεχνολογίες από την εταιρεία Λακιώτης

Εμπιστοσύνη από τους πελάτες -ιδιώτες και επιχειρήσεις- αλλά και τους συνεργάτες.

Μια εταιρεία με όραμα ανάπτυξης που κατάφερε από το 1978 που ιδρύθηκε μέχρι σήμερα να γίνει η κορυφαία ελληνική εταιρεία στον κλάδο της και μια από τις 400 μεγαλύτερες ελληνικές εμπορικές επιχειρήσεις.

Η 24ωρη δωρεάν παράδοση σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας από μια γκάμα με περισσότερα από 8.000 ετοιμοπαράδοτα προϊόντα αποτελεί ρεκόρ για τον κλάδο.

Η υγιεινή επαναπροσδιορίζεται με καινοτόμες τεχνολογίες από την εταιρεία Λακιώτης

Πρόκειται για ένα σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα που έχει αποκτήσει έναντι του ανταγωνισμού και αποδεικνύει και την πολύ καλή μακροχρόνια σχέση που έχει δημιουργήσει η εταιρεία με κορυφαίους προμηθευτικούς οίκους όπως: Piccadilly, Geberit, Grohe, Roca, Ideal Standard, Gemma, Mapei.

Ανακαλύψτε την Ideal Standard Intellimix στα καταστήματα Λακιώτης ή με ένα κλικ στο lakiotis.gr

 

 

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

FEATURED ARTICLES