Μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές του συνδρομητικού καναλιού Netflix, το “La Casa de Papel” έχει αφήσει τους θεατές σε μεγάλη αγωνία. Από τη μία γιατί η πλοκή βρίσκεται στο αποκορύφωμά της και από την άλλη γιατί έχει περάσει ένας χρόνος από την προβολή της προηγούμενης σεζόν. Το κοινό περιμένει με ανυπομονησία τον πέμπτο κύκλο, και οι προσδοκίες του ήταν ότι θα ήταν τώρα η στιγμή που θα μεταδιδόταν.

Παρόλαυτά φαίνεται ότι πρέπει να κάνει υπομονή γιατί σύμφωνα με τις δηλώσεις του δημιουργού, Άλεξ Πίνα, η νέα σεζόν δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει πριν από τον Σεπτέμβριο. Το διάστημα είναι αρκετά μεγάλο, πρέπει όμως να λάβουμε υπόψη τις συνθήκες που επικρατούν παγκοσμίως και σίγουρα επηρεάζουν το χρονοδιάγραμμα της σειράς. Ο δημιουργός πρόσθεσε επίσης ότι χρειάστηκε χρόνο για να διαχειριστεί την εξέλιξη με τον καλύτερο τρόπο ώστε να προσφέρει στους θεατές μια ακόμα συναρπαστική σεζόν.

Καθώς η ιστορία, σύμφωνα με τον δημιουργό φτάνει στο τέλος της, η νέα σεζόν θα αποτελείται από δύο επιπλέον επεισόδια. Σε παλαιότερη συνέντευξή του δημιουργού σε Ισπανική εφημερίδα αιτιολόγησε το γεγονός ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί καθώς οι ηθοποιοί της σειράς έχουν μεγάλη ζήτηση για άλλες παραγωγές και είναι δύσκολο να κρατήσεις ένα τόσο μεγάλο καστ.

Τα γυρίσματα της τελευταίας σεζόν ξεκίνησαν τον Αύγουστο του ’20. Η σειρά έχει πραγματοποιήσει γυρίσματα στην Κοπεγχάγη, την Δανία, την Πορτογαλία και την Ισπανία. Το τέλος των γυρισμάτων εικάζεται ότι έχει γίνει στην Μαδρίτη τον Ιανουάριο του ’21.

 

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

FEATURED ARTICLES