Καλοκαίρι, ζέστη, μπάνιο στη θάλασσα, αεράκι. Ένα είναι σίγουρο… δεν θες να αφήσεις τα μακριά μαλλιά σου κάτω. Γι’ αυτό και το Space Buns χτένισμα έχει γίνει φέτος το νούμερο ένα trend στα μαλλιά.

Από που προέρχεται

Το χαρακτηριστικό χτένισμα της Πριγκίπισσας Λέια επανέρχεται στη μόδα, όχι τυχαία μιας και οι νέες σειρές του star wars έχουν αγαπηθεί από το κοινό και έχουν γίνει ανάρπαστες. Φυσικά τα πάντα εκσυγχρονίζονται και το ίδιο έχει συμβεί και στο χτένισμα που γίνεται πιο παιχνιδιάρικο και διακριτικό από την αρχική του version.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1)

Τα διαφορετικά στυλ

Μπορεί το space buns χτένισμα να φαίνεται πιο καθημερινό  αλλά ανάλογα με τον τρόπο που θα το δημιουργήσετε μπορείτε να σας συνοδεύσει παντού. Το πιο ανέμελο στυλ όπου είναι πιασμένο πιο χαλαρά, με τουφίτσες να πετούν χαριτωμένα, είναι ιδανικό για τις καλοκαιρινές σας βόλτες αλλά και τις βουτιές στην θάλασσα. Από την άλλη αν δημιουργήσετε ένα πιο sleek στυλ μπορείτε να το επιλέξετε για τα βραδινά σας κοκτέιλ.

Μαλλιά Τάσεις: Space Buns το ιδανικό χτένισμα φέτος το καλοκαίρι

Πως να το δημιουργήσετε

Για το πιο ανέμελο στυλ απλά χωρίστε τα μαλλιά σας στην μέση. Χωρίστε τα στην μέση και πιάστε τα σε δύο κοτσίδες όσο πιο ψηλά μπορείτε.  Για περισσότερο όγκο μπορείτε να τα κρεπάρετε. Τυλίχτε τα μαλλιά γύρω από τις βάσεις των κοτσίδων και δημιουργήστε τα buns. Πιάστε τα με τσιμπιδάκια. Μπορείτε να αφήσετε τις άκρες ελεύθερες ή να τις κρύψετε κάτω από τον κότσο με τσιμπιδάκια. Αφήστε ανάλαφρες τουφίτσες να προεξέχουν.

Για το πιο sleek στυλ περάστε πρώτα το μαλλί σας με ζελέ ή πάστα φορμαρίσματος για να μην πετούν τα μαλλιά. Χωρίστε τα στην μέση και πιάστε τα σε δύο κοτσίδες όσο πιο ψηλά μπορείτε. Κάντε τα πλεξούδες και κατόπιν γυρίστε τις πλεξούδες γύρω από την βάση τους. Κρύψτε τις άκρες των μαλλιών κάτω από τα buns που δημιουργήθηκαν και έπειτα στερεοποιήστε με τσιμπιδάκια.

 

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

FEATURED ARTICLES