Το Παρίσι είναι πραγματικά μια ονειρική πόλη που όλοι επιθυμούν να επισκεφθούν, έστω μια φορά στη ζωή τους! Αφού έχει περάσει ένας μήνας πλέον από τις καλοκαιρινές μας διακοπές και λόγω της κατάστασης με τον Κορονοϊό είναι δύσκολο να επισκεφθείς προορισμούς στο εξωτερικό, ένα είναι σίγουρο… χρειάζεσαι κάτι να σε ταξιδέψει και ιδανικά στο Παρίσι!

Η νέα σειρά του Netflix “Η Έμιλι στο Παρίσι” είναι αυτό που ψάχνεις. Το προδίδει και το όνομά της άλλωστε. Δέκα επεισόδια γυρισμένα στα πιο όμορφα μέρη του Παρισιού, μια γερή δόση από την αγαπημένη πόλη, είναι ότι πρέπει! Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπουν οι ιστορίες έρωτα, αφού Παρίσι και ρομάντζο είναι συνυφασμένα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι δημιουργός της σειράς είναι ο Darren Star και στυλίστρια η Patricia Field, ένα πετυχημένο δίδυμο από το “Sex and the City”.

Αν χρειάζεσαι μια γερή δόση Παρισιού τότε πρέπει να δεις το “Έμιλι στο Παρίσι” από το Netflix

Η Έμιλι λοιπόν είναι μια νεαρή γυναίκα από το Σικάγο που δουλεύει σε μια εταιρία marketing και δέχεται κατά τύχη μια θέση στο Παρίσι, σε μια μικρότερη εταιρία που μόλις εξαγοράστηκε από την εταιρία που εργάζεται. Γεμάτη ενθουσιασμό και χωρίς καθόλου γνώση της γαλλικής γλώσσας φθάνει στο προορισμό της έτοιμη να φέρει την αμερικάνικη ματιά στην εταιρία. Τα πράγματα όμως δεν είναι όπως τα περίμενε, αφού η επικοινωνία με τους συναδέλφους της είναι “δύσκολη”. Παρόλαυτά δεν το βάζει κάτω και προσπαθεί να αντιμετωπίσει με αισιοδοξία κάθε εμπόδιο που παρουσιάζεται μπροστά της. Φυσικά παράλληλα η Έμιλι μπλέκει σε διάφορες ερωτικές περιπέτειες αλλά και έναν μεγάλο έρωτα που δεν μπορεί να εκπληρώσει!

Προσωπικά είδα όλη τη σειρά σε ένα απόγευμα! Από τη στιγμή που ξεκίνησε, δεν μπορούσα να σταματήσω. Πέρα από τα καταπληκτικά μέρη και την παριζιάνικη ατμόσφαιρα, μου άρεσε ιδιαίτερα που η ιστορία ασχολείται με ένα μοντέρνο θέμα και μια νέα πραγματικότητα της εποχής μας, όπως τα social media.  Ήταν σαν να ταξίδεψα και εγώ μαζί της και μου έφτιαξε την διάθεση!

 

View this post on Instagram

 

He likes to let things . Meet Gabriel ‍

A post shared by Emily In Paris (@emilyinparis) on

Από την άλλη μεριά γράφετε ότι υπάρχουν αντιδράσεις από τη μεριά των Γάλλων που υποστηρίζουν ότι δεν αναγνωρίζουν την πραγματική τους καθημερινότητα στη σειρά. Επίσης και κάποια στοιχεία όπως το κάπνισμα σε επαγγελματικούς χώρους, αλλά και η κάπως σεξιστική ματιά που φαίνεται να δείχνουν οι Γάλλοι μέσα στη σειρά.

Όπως και να έχει είναι μια σειρά που θα χαρακτήριζε κανείς ρομαντική κομεντί και σίγουρα έχει κερδίσει το κοινό που λατρεύει αυτό το είδος!

 

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS