Δεν είναι λίγες οι φορές που στην τελευταία ματιά που ρίχνουμε στον καθρέφτη, λίγο πριν βγούμε από το σπίτι, κάτι δεν πάει καλά…

Και τότε μας συνεπαίρνουν οι σκέψεις για το τι έχει πάει στραβά. Ποιο είναι το λάθος στο ντύσιμο μας;

https://www.instagram.com/p/CEj0UMPhBUQ/

Επειδή όμως συνήθως οι ρυθμοί της καθημερινότητας δεν μας δίνουν τον ελεύθερο χρόνο που θα χρειαζόμασταν για να λύσουμε τέτοιου είδους σπαζοκεφαλιές.. υπάρχει και ο κανόνας plus 3 για το ντύσιμό μας.

Σύμφωνα με τον κανόνα αυτό σε κάθε outfit που δημιουργούμε θα πρέπει να υπάρχουν έως 3 statement κομμάτια. Συνήθως τα στοιχεία αυτά μπορεί να είναι παπούτσια, κοσμήματα, αξεσουάρ κεφαλιού, μια τσάντα ή ένα τζάκετ.

Αν φοράτε για παράδειγμα ένα μονόχρωμο φόρεμα και sneakers, μπορείτε να προσθέσετε χρυσά κοσμήματα, κάποιο μαντίλι, στέκα ή κορδέλα στα μαλλιά και φυσικά μια statement τσάντα.

Όσο το κρύο θα κάνει πιο αισθητή την εμφάνιση του μπορείτε να προσθέσετε μια μακριά μάλλινη ζακέτα με ζώνη, μια καμπαρντίνα ή ένα τζάκετ.

https://www.instagram.com/p/CD4PbolBH4y/

Ακολουθήστε αυτό τον απλό στυλιστικό κανόνα που θα σας λύσει τα χέρια όσο αφορά την επίτευξη μιας αισθητικής ισορροπίας στο ντύσιμο σας, αλλά παράλληλα αφήστε την φαντασία αλλά και τη δημιουργικότητα σας ελεύθερη!

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS