Μετά την μεγάλη επιτυχία της ρομαντικής σειράς του Netflix, “Μπρίτζερτον” το κοινό περίμενε με ανυπομονησία αν θα υπάρξει νέα σεζόν. Η δημοφιλής συνδρομητική πλατφόρμα προς χαρά του κοινού, ανακοίνωσε την συνέχεια της σειράς τον Ιανουάριο 2021 για 2η σεζόν ενώ τον Απρίλιο 2021 για 3η και 4η σεζόν!

Ποια θα είναι η νέα ρομαντική ιστορία στη σειρά "Μπρίτζερτον"

Η δραματική ρομαντική σειρά, διαδραματίζεται στο Λονδίνο του 1813, με κεντρικούς πρωταγωνιστές μια εύπορη και ευυπόληπτη οικογένεια της εποχής, τους Μπρίτζερτον και είναι βασισμένη στα βιβλία της συγγραφέως, Τζούλια Κουίν. Το πρώτο βιβλίο, “Ο Δούκας και εκείνη”, εξιστορεί την ρομαντική περιπέτεια της μεγαλύτερης κόρης της οικογένειας, Δάφνης, η οποία μετά το ντεμπούτο της αναζητά τον ιδανικό σύζυγο που θα την κάνει ευτυχισμένη και θα της χαρίσει μια όμορφη οικογένεια.

Μετά την ιστορία της Δάφνης, σειρά έχει τώρα ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας Άντονι Μπρίτζερτον, σύμφωνα με το δεύτερο βιβλίο, “Ο ιππότης που αγάπησε”. Ήδη από την πρώτη σεζόν ζει έναν απαγορευμένο έρωτα και δεν δείχνει καμία πρόθεση για γάμο. Τώρα όμως τα πράγματα αλλάζουν και ο Άντονι έχει ήδη επιλέξει σύζυγο. Τα πράγματα όμως δεν είναι είναι τόσο απλά. Η μεγαλύτερη αδελφή της μνηστής του, Κέιτ Σέφιλντ, πιστεύει ότι οι μετανιωμένοι γυναικάδες δεν μπορεί να γίνουν καλοί σύζυγοι. Είναι αποφασισμένη λοιπόν να διαλύσει τον αρραβώνα, πιστεύοντας ότι έτσι προστατεύει την αδελφή της.

Ποια θα είναι η νέα ρομαντική ιστορία στη σειρά "Μπρίτζερτον"

Η συγγραφέας έχει γράψει οκτώ βιβλία, και το καθένα αφορά και ένα από τα παιδιά της οικογένειας Μπρίτζερτον. Αν οι σεζόν ακολουθήσουν την σειρά που γράφτηκαν τα βιβλία, τότε λογικά η 3η σεζόν θα αφορά τον αδελφό Μπένεντικτ. Το βιβλίο ονομάζεται “Παραμυθένια Πρόταση” και σε αυτό ο Μπένεντικτ ερωτεύεται μια μυστηριώδη κοπέλα που γνώρισε σε έναν χορό μασκέ. Το τέταρτο βιβλίο ονομάζεται “Ο ρομαντικός κύριος Μπρίτζερτον” και αφορά τον Κόλιν που έρχεται αντιμέτωπος με τα λιβελλογραφήματα που γράφει για εκείνον η Λαίδη Γουίσλντάουν.

Ποια θα είναι η νέα ρομαντική ιστορία στη σειρά "Μπρίτζερτον"

To Netflix ανακοίνωσε μέσω της Λαίδης Γουίσλντάουν ότι τα γυρίσματα της 2ης σεζόν θα ξεκινήσουν την Άνοιξη 2021. Λόγω της πανδημίας όμως, ζήτησε υπομονή από το κοινό, γιατί είναι δύσκολο να έχει περισσότερες λεπτομέρειες για το πότε αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία της παραγωγής.

 

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

FEATURED ARTICLES