“Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει” λέει το ρητό και πως να μην είναι αλήθεια για τον γιο της Reese Witherspoon, που έχει όχι έναν αλλά δύο γονείς ηθοποιούς. Ο λόγος για τον γιο της Reese Witherspoon από τον πρώτο της γάμο με τον Ryan Philippe, Deacon Philippe. Ο νεαρός έκανε το ντεμπούτο του στην μικρή οθόνη, σε μια σειρά του Netflix με τίτλο, “Εγώ Ποτέ” (Never Have I Ever).

Reese Witherspoon: ο γιος της συμμετέχει σε σειρά του Netflix

Source Lara Solanki / Netflix

Πρόκειται για μια νεανική σειρά με πρωταγωνίστρια ένα κορίτσι που ζει στην Αμερική και κατάγεται από την Ινδία. Η Devi, όπως ονομάζεται το κορίτσι στη σειρά, είναι μια 15χρονη μαθήτρια η οποία έχει χάσει τον πατέρα της και μόλις έχει συνέλθει από το ψυχολογικό τραύμα που της προκάλεσε προσωρινά αναπηρία. Μετά από μια άσχημη πρώτη χρονιά αποφασίζει να ανεβάσει την δημοτικότητά της στο σχολείο, όμως οι καταστάσεις που ζει δεν την διευκολύνουν.

Ryan Philippe Deacon Reese Witherspoon

Ο Deacon Philippe, κάνει την εμφάνισή του στην 3η σεζόν της σειράς η οποία θα προβληθεί στις 12 Αυγούστου 2022, ως Parker. Υποδύεται τον αντίπαλο της Devi και της ομάδας συζητήσεών της. Αναμένουμε λοιπόν να δούμε, αν ο νεαρός, που έκλεισε τα 18 του χρόνια τον Οκτώβριο του ’21, θα έχει την ίδια λαμπρή καριέρα με τους γονείς του.

Ava Elizabeth Philippe

Αν και οι γονείς του δεν είναι πλέον μαζί, διατηρούν πολύ καλή σχέση, αφού μοιράζονται και την κηδεμονία των δύο τους παιδιών, του Deacon και της Ava Elizabeth, η οποία θα κλείσει τα 23 έτη τον Σεπτέμβριο. Η Ava, η οποία έχει κληρονομήσει την όμορφη εμφάνιση των γονιών της, ασχολείται με το modeling, ενώ σπουδάζει στο κολέγιο UC Berkley. Το δύο αδέρφια έρχονται να προστεθούν στην λίστα από γόνους επωνύμων που κάνουν διεθνή καριέρα, όπως η Kaia Gerber, η Lily Rose Depp και οι Iris και Rafferty Law.

 

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

FEATURED ARTICLES