Πολλές φορές τα έντονα χρώματα μπορεί να τα λατρεύουμε αλλά να μας κάνουν να αισθανόμαστε άβολα όταν τα φοράμε. Έντονο κίτρινο, κόκκινο, πορτοκαλί, λαχανί μπορεί να μην ταιριάζουν στα χαρακτηριστικά μας αλλά παρ’ όλ’ αυτά να μας αρέσουν τόσο που στεναχωριόμαστε όταν δεν μπορούμε να τα βάλουμε. Το #VesperStylish girl, Terry Paganopoulou έχει τα styling tips που θα σε βγάλουν από αυτό το αδιέξοδο.

Αξεσουάρ

Ενσωμάτωσε το αγαπημένο σου χρώμα στην εμφάνισή σου με τα αξεσουάρ. Όχι μόνο σου δίνουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσεις το χρώμα που σου αρέσει αλλά αναβαθμίζουν κάθε outfit και μπορούν να σε κάνουν το κέντρο του ενδιαφέροντος χωρίς να σε κάνουν να νιώθεις περίεργα. Μια τσάντα σε έντονο χρώμα είναι μια πολύ καλή λύση. Μπορείς ακόμα να επιλέξεις ένα όμορφο μαντίλι για το λαιμό ή τα μαλλιά. Δαχτυλίδια, κολιέ, σκουλαρίκια προσθέτουν μια μικρή πινελιά από το λαμπερό χρώμα, τόσο όσο χρειάζεσαι δηλαδή.  Μια ακόμα εναλλακτική επιλογή σε αξεσουάρ είναι η χρωματιστή ζώνη ή ένα ζευγάρι παπούτσια.

Φόρεσέ το στο κάτω μέρος

Συνήθως τα δυνατά χρώματα χτυπάνε περισσότερο όταν τα φοράμε στο πάνω μέρος, είτε σαν top ή κάποιο πανωφόρι, σακάκι κτλ. Σίγουρα θα εκπλαγείς πόσο διαφορετικά μπορείς να αισθανθείς αν το φορέσεις στο κάτω μέρος, σαν παντελόνι ή φούστα. Αυτό γιατί βρίσκεται μακριά από το πρόσωπο του οποίου τα χαρακτηριστικά είναι αυτά που καθορίζουν αν κάποιο χρώμα μας ταιριάζει ή όχι.

Στυλιστικά Tips: Πως να ενσωματώσεις ένα έντονο χρώμα στην εμφάνισή σου

Δοκίμασε λοιπόν να φορέσεις το αγαπημένο σου έντονο χρώμα με τους παραπάνω τρόπους και βρες αυτόν που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Μην αποκλείεις αυτή την χαρά από την ζωή σου! Ειδικά φέτος που τα έντονα χρώματα είναι η μεγαλύτερη τάση της μόδας!

 

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

FEATURED ARTICLES