Είναι γεγονός ότι το instagram αποτελεί μια ανεξάντλητη και πολυποίκιλη πηγή έμπνευσης, τόσο στην εσωτερική διακόσμηση όσο και στις διακοσμητικές λεπτομέρειες. Και κάθε τόσο όλο και κάποια νέα τάση καταφέρνει να μας κλέψει το ενδιαφέρον.

Αυτή τη φορά δεν μπορούμε να αντισταθούμε στην γοητεία των διακοσμητικών βάζων και συγκεκριμένα των donut vases που θυμίζουν έντονα το σχήμα του ομώνυμου αγαπημένου μας πρωινού και λαχταριστού γλυκού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@home_by_gmolone)

Οι μορφές καθώς και τα μεγέθη που τα συναντάμε ποικίλουν. Θα τα δείτε συχνά άδεια, διακοσμημένα δίπλα σε άλλα αντικείμενα με μίνιμαλ διάθεση, με μερικά αποξηραμένα λουλούδια που θυμίζουν στάχυα αλλά και φυσικά γεμάτα με όμορφα φρέσκα λουλούδια.

Αν και τα donut vases αποτελούν μία πρόσφατη τάση που κερδίζει ολόενα και περισσότερο έδαφος ανάμεσα στους deco lovers καθώς ως αντικείμενα σε σχεδιαστικό επίπεδο θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως μια ιδιαίτερα διαχρονική επιλογή ενώ δεν θα ήταν υπερβολή να αναφέρουμε ότι φέρουν κάτι από την αίγλη των μουσειακών εκθεμάτων ελληνικής τέχνης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη H a n n a h (@haus.on.the.close)

Θα τα βρείτε σε πολλά μεγέθη και χρώματα αλλά σε κάθε περίπτωση ο μίνιμαλ χαρακτήρας τους και η αισθητική των συγκεκριμένων βάζων δεν ταιριάζει ιδιαίτερα με τα μεγάλα μπουκέτα λουλουδιών.

Συνδυάστε τα ιδανικά με αποξηραμένα λουλούδια, κλαδιά ή στάχυα η χρησιμοποιήστε τα άδεια ως διακοσμητικά αντικείμενα.

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

Vesper Stylish - To Trench Coat

•••
Μύρισε Άνοιξη και ο καιρός θα κάνει τα καμώματά του. Μια ζέστη, μια κρύο, μια βροχή! Ξεκινάς το πρωί για την δουλειά και δεν ξέρεις τι θα συ...

FEATURED ARTICLES

Μαγειρική με... Lego

•••
Έχουμε δει κατά καιρούς να δημιουργούνται “μικρά θαύματα” με τα “μαγικά” τουβλάκια Lego, Από φιγούρες από αγαπημένους ήρωες κανονικού μεγέθο...