Είμαι από τους ανθρώπους που ενώ δεν τα καταφέρνει με τη μαγειρική, λατρεύω το φαγητό και τα γλυκά. Ακόμα περισσότερο μου αρέσει όταν συνδυάζεται η γεύση με μια όμορφη παρουσίαση, κάτι που στις μέρες μας είναι πολύ δημοφιλές. Τα social media έχουν γεμίσει με food bloggers που ανεβάζουν φωτογραφίες από τις υπέροχες και λαχταριστές δημιουργίες τους.

To Crazy Delicious του Netflix μας έχει τρελάνει

Το Netflix, που πάντα πιάνει τον παλμό της εποχής, έβγαλε μια νέα σειρά μαγειρικού διαγωνισμού, η οποία με έχει τρελάνει. Ο λόγος για το “Crazy Delicious” και είναι ακριβώς αυτό που λέει και ο τίτλος. Σε κάθε επεισόδιο, τρεις διαγωνιζόμενοι προσπαθούν να εντυπωσιάσουν τους κριτές, και μαζί με αυτούς και εμάς, με τις δημιουργίες τους που πρέπει να είναι νόστιμες και ταυτόχρονα εντυπωσιακές σε εμφάνιση.

To Crazy Delicious του Netflix μας έχει τρελάνει

Πραγματικά είναι ένας καταπληκτικός διαγωνισμός μέσα από τον οποίο βλέπουμε τα άτομα που λαμβάνουν μέρος να σκέφτονται αντισυμβατικά και να παρουσιάζουν πράγματα πάρα πολύ όμορφα, που πολλές φορές ενώ θυμίζουν κάτι γνώριμο σε γλυκό ή αλμυρό, είναι ακριβώς το αντίθετο! Ένα χάμπουργκερ γλυκό για παράδειγμα ή μια τούρτα που στην πραγματικότητα είναι φτιαγμένη από τυρί και άλλα αλμυρά στοιχεία. Άλλοτε οι συμμετέχοντες δημιουργούν μικρά έργα τέχνης που δεν μπορείς παρά να τα θαυμάσεις.

To Crazy Delicious του Netflix μας έχει τρελάνει

Η παρουσιάστρια είναι η γλυκιά, και με πολύ χιούμορ πρέπει να προσθέσω, λογικό αφού είναι κωμικός και κάνει stand up comedy, Jade Adams. Κριτές είναι οι γνωστοί και καταξιωμένοι Chef Carla Hall, Heston Blumenthal και Niklas Ekstedt.

To Crazy Delicious του Netflix μας έχει τρελάνει

Αυτό που μου άρεσε ιδιαίτερα στους κριτές εκτός από την όμορφη χημεία που φαίνεται να έχουν μεταξύ τους, είναι ότι δεν ήταν καθόλου σνομπ, ίσα ίσα που κάποιες φορές έδιναν μικρές συμβουλές που βοηθούσαν τους διαγωνιζόμενους.

To Crazy Delicious του Netflix μας έχει τρελάνει

Ακόμα και το σκηνικό του σόου είναι ξεχωριστό. Ένας παραμυθένιος κήπος με τα πάντα γύρω του να είναι βρώσιμα. Σε αυτή τη σειρά, τίποτα δεν είναι όπως φαίνονται και… όλα τρώγονται!

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS