Η YellowKorner ήδη για το κοινό της έχει καταφέρει να καταστήσει την καλλιτεχνική φωτογραφία προσβάσιμη σε όλους και η ίδια να γίνει ο κορυφαίος εκδότης της. Μένοντας πιστή σε μία πραγματικά καλλιτεχνική προσέγγιση, εξακολουθεί να είναι ένα μέρος όπου συναντιούνται τα μεγάλα ονόματα του χθες με τους σύγχρονους καλλιτέχνες. Απαριθμώντας σχεδόν 130 γκαλερί παγκοσμίως συνεχίζει να διατηρεί τους δεσμούς της με το κοινό σταθερούς και να δημιουργεί συνεχώς νέους.

Φωτογραφία: Yellow is the new Black

Αυτή την στιγμή παρουσιάζει μια σειρά ασπρόμαυρων φωτογραφιών με τίτλο Yellow is the New Black, που σκοπό έχει να αναδείξει το μεγαλείο της θηλυκότητας και να αποκαλύψει σταδιακά τα μυστικά της, μέσα από σύγχρονης αισθητικής πορτραίτα γυναικών. Καλλιτέχνες όπως οι Ruslan Lubanov,  Lia Mstislavskaya,  Vladislav Spivak, και ο Ruslan Bolgov αποτυπώνουν στον φακό τους την παρούσα στιγμή ως ασπρόμαυρη, ώστε να μείνει αναλλοίωτη στο χρόνο.

Φωτογραφία: Yellow is the new Black

Μπορείτε να τισ βρείτε στις γκαλερί, στο Golden Hall και στην Κηφισιά, στις οποίες έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε έργα μεγάλου αριθμού καλλιτεχνών. Με την βοήθεια των ανθρώπων που απαρτίζουν την ομάδα της YellowKorner  η τελική επιλογή θα είναι η κατάλληλη για τον χώρο σας, ικανοποιώντας παράλληλα  την αισθητική σας. Επίσης, μέσω της εφαρμογής simulation (προσομοίωση) που παρέχουμε, έχετε την τελική εικόνα των έργων της επιλογής σας στον χώρο σας.

YELLOWKORNER:

GOLDEN HALL, ΙΣΟΓΕΙΟ – ΤΗΛ 210-6839278

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ 8 ΚΗΦΙΣΙΑ – ΤΗΛ 210-8087610

ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ 15, ΑΘΗΝΑ – ΤΗΛ 210-3247128

 

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

FEATURED ARTICLES