Ο καλλιτέχνης Scaf δεν είναι απλά άλλος ένας καλλιτέχνης γκράφιτι. Έχει μια μοναδική τεχνική που κάνει τα γκράφιτι του να ζωντανεύουν. Παρακολουθώντας την τέχνη του από μια συγκεκριμένη γωνία, τα έργα του έχουν ένα 3D εφέ!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Scaf_oner (@scaf_oner)

Για πρώτη φορά γνώρισα τη δουλειά του Scaf όταν είδα μια εικόνα γκράφιτι με ένα φίδι που έμοιαζε να αιωρείται και έναν άντρα να κάθεται στο κεφάλι του. Ήμουν τόσο γοητευμένη από αυτό το έργο τέχνης, που το κοίταζα για ώρα. Δυστυχώς, δεν ήξερα ποιος ήταν ο καλλιτέχνης εκείνη την στιγμή. Λίγους μήνες αργότερα, βρήκα έναν λογαριασμό στο Instagram που είχε γκράφιτι με την ίδια τεχνοτροπία. Άρχισα να κάνω κοιτάω το προφίλ, γεμάτη ενθουσιασμό για την εκπληκτική δουλειά και φυσικά βρήκα την ίδια εικόνα που είχε τραβήξει την προσοχή μου λίγο καιρό πριν.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Scaf_oner (@scaf_oner)

Ο Scaf είναι ένας Γάλλος αυτοδίδακτος καλλιτέχνης, που έχει αναδείξει την τέχνη του γκράφιτι με αυτό το τρισδιάστατο εφέ δημιουργώντας οπτικές ψευδαισθήσεις. Συμμετέχει ακόμη και ο ίδιος στα έργα του με φωτογραφίες που τον συμπεριλαμβάνουν και μερικές φορές χρησιμοποιεί επιπλέον στοιχεία όπως σχοινιά, που κάνουν τα γκράφιτι ακόμα πιο ζωντανά, διαδραστικά και προσθέτουν μια αστεία πινελιά. Η άγρια ​​ζωή, οι δεινόσαυροι και οι σκελετοί φαίνεται να είναι οι αγαπημένες του πηγές έμπνευσης.

Φυσικά η δουλειά του Scaf δεν έμεινε απαρατήρητη και τώρα έχει τη δική του επαγγελματική ιστοσελίδα grafodeco.fr

Μπορείτε να δείτε περισσότερα έργα του στο instagram @scaf_oner και στο facebook @grafodeco

 

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

FEATURED ARTICLES